Πολιτική|26.09.2024 22:27

Γεροβασίλη στο OPEN: «Θα είναι καταστροφικό να εκλεγεί ο Κασσελάκης – Ο ΣΥΡΙΖΑ θα τελειώσει»

Newsroom

Σε τηλεοπτική της συνέντευξη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN η Όλγα Γεροβασίλη, αναφερόμενη στις επερχόμενες εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι, «αν εκλεγεί ο Κασσελάκης θα είναι καταστροφικό. Εκτιμώ ότι δε θα εκλεγεί. Αν εκλεγεί, ο ΣΥΡΙΖΑ έχει τελειώσει οριστικά». Η βουλεύτρια του κόμματος ξεκαθάρισε, ωστόσο, ότι, ο έκπτωτος πρόεδρος μπορεί να είναι εκ νέου υποψήφιος, εφόσον πληροί τις δύο προϋποθέσεις.

«Μήνυμα ενότητας του Φάμελλου»

Μιλώντας για την υποψηφιότητα του Σωκράτη Φάμελλου υπογράμμισε πως, «μας κάνει να ελπίζουμε ότι επιτέλους θα γυρίσουμε σε μια πολιτική συζήτηση», ενώ πρόσθεσε ότι, «το μήνυμα του Φάμελλου είναι μήνυμα ενότητας εντός του ΣΥΡΙΖΑ».

Η κ. Γεροβασίλη σχολίασε και την υποψηφιότητα του Παύλου Πολάκη, λέγοντας ότι, «έχει πολιτικές θέσεις και δικαιούται να υποβάλλει την υποψηφιότητά του».

«Θα ήθελα να επιστρέψει ο Τσίπρας»

Για τον Αλέξη Τσίπρα και το ενδεχόμενο επιστροφής του, η Όλγα Γεροβασίλη τόνισε πως, «Θα ήθελα να επιστρέψει ο Αλέξης Τσίπρας, όπως δε θα ήθελα να είχε αποχωρήσει. Ωστόσο, δεν είναι βέβαιο ότι αυτό που θέλω εγώ εκφράζει εκείνον».

ΣΥΡΙΖΑΣωκράτης Φάμελλοςειδήσεις τώραΠαύλος ΠολάκηςΑλέξης ΤσίπραςΌλγα ΓεροβασίληΣτέφανος Κασσελάκης