Πολιτική|28.09.2024 09:00

Κατρίνης στο OPEN: Το ΠΑΣΟΚ πρέπει να διευρυνθεί - Έμεινε κλειστοφοβικό σε έναν κύκλο περί του Ανδρουλάκη

Newsroom

«Το ΠΑΣΟΚ πρέπει να διευρυνθεί, να πάρει πρωτοβουλία να κάνει μια μεγάλη παράταξη», τόνισε, μιλώντας στο OPEN και την εκπομπή Τώρα Μαζί ο υποψήφιος πρόεδρος του κόμματος, Μιχάλης Κατρίνης.

«Καλό θα είναι να υπάρχει αντιπαράθεση στο ΠΑΣΟΚ σε πολιτικά ζητήματα. Γίνεται μια τεχνητή ένταση και πόλωση χωρίς να έχει κανένα ενδιαφέρον που είναι στο ΠΑΣΟΚ και για τον κόσμο που θέλει να έρθει να ψηφίσει», ανέφερε αρχικά, για τις εσωκομματικές κόντρες.

«Το ΠΑΣΟΚ πρέπει να πείσει ότι είναι μαχητική αντιπολίτευση. Ή θα σκύψουμε το κεφάλι και θα δουλέψουμε για να πείσουμε τους πολίτες πως το ΠΑΣΟΚ είναι πρόταση διακυβέρνησης ή θα λέμε λόγια του αέρα», συνέχισε.

«Έχω δείξει ότι αξίζω μέσα από την δουλειά μου»

«Μέσα στη Βουλή, με την δουλειά μου και την παρουσία μου έχω αποδείξει αν αξίζω ή δεν αξίζω ένα υψηλό κοινοβουλευτικό ή πολιτικό αξίωμα. Αυτό κρίνεται και από τους πολίτες, και από τα στελέχη της παράταξης και από όλους όσους μπορούν να κρίνουν και να συγκρίνουν όταν αντιμετώπισα Τσίπρα, Μητσοτάκη και το ΠΑΣΟΚ είχε αυτή την πορεία που είχε. Τον τελευταίο έναν χρόνο, που δεν ήμουν εγώ πρόεδρος της ΚΟ, σε αυτό το σκηνικό κατακρήμνισης του ΣΥΡΙΖΑ και μεγάλης πτώσης της ΝΔ ποια ήταν τα αποτελέσματα του ΠΑΣΟΚ;».

«Το ΠΑΣΟΚ πρέπει να διευρυνθεί, να πάρει πρωτοβουλία να κάνει μια μεγάλη παράταξη»

«Θέτω υποψηφιότητα γιατί πρώτον, το ΠΑΣΟΚ δεν έκανε καμία κίνηση να διευρυνθεί, έμεινε κλειστοφοβικό σε έναν κύκλο περί του σημερινού προέδρου. Δεύτερον, γιατί το ΠΑΣΟΚ δεν μίλησε ξεκάθαρα, να οριοθετηθεί με την ΝΔ γιατί κάποιοι διακινούν σενάρια συγκυβέρνησης και συνεργασίας και τρίτον, γιατί πιστεύω βαθιά ότι το ΠΑΣΟΚ πρέπει να διερευνηθεί, να πάρει πρωτοβουλία να κάνει μια μεγάλη παράταξη», ενώ συνέχισε λέγοντας πως αυτό «η σημερινή ηγεσία δεν το θέλει και δεν το έχει κάνει. Για αυτό το ΠΑΣΟΚ είναι στα ποσοστά ενός μικρομεσαίου κόμματος».

εκλογέςΜιχάλης ΚατρίνηςΠαύλος ΓερουλάνοςΠΑΣΟΚΝίκος ΑνδρουλάκηςΆννα Διαμαντοπούλουειδήσεις τώραΝάντια ΓιαννακοπούλουΧάρης Δούκας