Πολιτική|08.10.2024 13:58

Τζάκρη για Κασσελάκη: «Αν τον διαγράψουν, θα εκλέξουμε μέχρι και το σακάκι του»

Newsroom

«Να ξέρετε ότι αν τον διαγράψουν, θα εκλέξουμε μέχρι και το σακάκι του κ. Κασσελάκη με 92%» τόνισε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Θεοδώρα Τζάκρη, σχολιάζοντας τις τελευταίες εξελίξεις στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ερωτώμενη για το πόθεν έσχες και όσα βγήκαν σε δημοσιεύματα έκανε λόγο «πόθεν εσχο-λογία», επισημαίνοντας πως συμβαίνουν πράγματα τα οποία η ίδια είχε προβλέψει. «Είχαμε πει ότι μόλις κατατεθεί το πόθεν έσχες του προέδρου, για 10-15 μέρες θα απασχολήσει από τα πρωινάδικα μέχρι τα δελτία ειδήσεων», όπως σημείωσε. Όπως πρόσθεσε «είναι ακριβώς το ίδιο που καταθέσαν στη Βουλή».

«Κάνουν τα πάντα για να εκπέμπει ο ΣΥΡΙΖΑ μια ασόβαρη εικόνα»

Υπογράμμισε, επίσης, ότι παρά τα προσκόμματα, «τα πράγματα θα καταλαγιάσουν στον ΣΥΡΙΖΑ και θα προχωρήσουμε μπροστά στα πραγματικά προβλήματα της κοινωνίας». Όπως είπε μια «μικρή γραφειοκρατία που καμία σχέση δεν έχει με την κομματική βάση του κόμματος με τερτίπια και τεχνάσματα ευτελίζει καθημερινά τον ΣΥΡΙΖΑ. Δεν κάνουν τίποτα για να ενώσουν κάνουν τα πάντα για να εκπέμπει ο ΣΥΡΙΖΑ μια ασόβαρη εικόνα».

Σε ερώτηση περί δυνατότητας διαγραφής του κ. Κασσελάκη από την παράταξη, η κ. Τζάκρη χαρακτήρισε ως «παιδικά του Disney» ένα τέτοιο σενάριο. «Ας κάνουν και σε καφετέρια ή γκαρσονιέρα το συνέδριο. Να ξέρετε ότι αν τον διαγράψουν, θα εκλέξουμε μέχρι και το σακάκι του κ. Κασσελάκη με 92%».

ειδήσεις τώραπόθεν έσχεςΣτέφανος ΚασσελάκηςΘεοδώρα ΤζάκρηΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία