Πολιτική|09.10.2024 09:29

Ζαχαριάδης κατά Κασσελάκη: «Εξευτέλισε το κόμμα - Να φύγει από τον ΣΥΡΙΖΑ ο βομβιστής»

Newsroom

Δριμεία επίθεση στον Στέφανο Κασσελάκη εξαπέλυσε ο Κώστας Ζαχαριάδης, με αφορμή τις επεισοδιακές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ κατηγορώντας τον πως «εξευτέλισε το κόμμα», και ζητώντας του να αποχωρήσει.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά σε συνέντευξή του στο ACTION24: «Να φύγει από τον ΣΥΡΙΖΑ ο βομβιστής με τις βόμβες, αυτός που κάνει τις μηνύσεις». Σε ερώτηση αν εννοεί τον Στέφανο Κασσελάκη, απάντησε: «Βέβαια! Αυτός δεν το έκανε;».

«Μας εξευτέλισε ο Κασσελάκης»

Στη συνέχεια είπε πως: «Θέλει να κάνει κόμμα δικό του, να έχει έναν βουλευτή όπως ο Πέτρος Παππάς, που είναι υπέρ των ιδιωτικών πανεπιστημίων. Και τότε δεν ήμασταν αυστηροί μαζί του. Μας εξευτέλισε. Έβαλε εμένα να βγαίνω και να τα μασάω για το “πατρίς, θρησκεία, οικογένεια” προεκλογικά. Και δεν μιλούσα. Το έκανα γαργάρα αριστερός άνθρωπος και έλεγα αηδίες, επειδή τα έλεγε ο πρόεδρος. Σοβαρά τώρα; Η ιερή συμμαχία του ΝΑΤΟ είναι η αριστερά; Δεν είναι όλα μια ναρκισσιστική γυάλινη μπάλα, να κοιτάμε τον εαυτό μας και να μας αρέσει», επισήμανε.

Στη συνέχεια άσκησε σφοδρή κριτική στον έκπτωτο πρόεδρο και για τα όσα είχε πει περί «μαύρα χρήματα» στα ταμεία του ΣΥΡΙΖΑ.

«Θα διαγράψουμε όσους θέλουν να διαλύσουν τον ΣΥΡΙΖΑ» - Πυρά σε Αντώναρο

«Εγώ υπέσκαψα τον Κασσελάκη ή αυτός τη συλλογική μας υπόθεση, μιλώντας για μαύρα χρήματα στον ΣΥΡΙΖΑ; Ποιος υπέσκαψε, ποιον; Ήρθε η ώρα να μιλήσουμε. Δεν θέλω να ακυρώσω κανέναν. Δεν προσωποποιώ τη σύγκρουση με κανέναν. Βάζω τα θέματα ιδεολογικοπολιτικά. Βγάζω ένταση γι’ αυτό. Δεν βγήκα να πω στον Αντώναρο για τα λεφτά. Μιλάω από καρδιάς. Μπορεί να πληγώνω κάποιους που συμπορευτήκαμε, αλλά δίνω μάχη να κρατήσω το κόμμα όρθιο, ακόμη και με κόστος για την εικόνα μου. Μας έκανε ρεζίλι ο Κασσελάκης, τον στήριξα γιατί το κόμμα είναι υπόθεση ζωής και όχι μπίζνα».

Στη συνέχεια επιτέθηκε και στον Ευάγγελο Αντώναρο λέγοντας πως: «Αυτούς που θέλουν να διαλύσουν τον ΣΥΡΙΖΑ φυσικά θα τους διαγράψουμε». «Αυτός ο άνθρωπος ήρθε από τη ΝΔ στην αριστερά για να πει σε ανθρώπους 40 χρονών που έχουν αφιερώσει στο κόμμα τους ότι κάθονται στο κόμμα για να παίρνουν ένα μισθό. Θα μείνει ο Αντώναρος στον ΣΥΡΙΖΑ για να μας λέει τεμπέληδες, αργόμισθους. Αυτά δεν τα έχουν γράψει για εμάς ούτε η "ομάδα αλήθειας" και ήρθε να μας κάνει τον χωροφύλακα;».

Ολόκληρη η συνέντευξη του κ. Ζαχαριάδη:

Κώστας ΖαχαριάδηςΕυάγγελος ΑντώναροςΣΥΡΙΖΑΣτέφανος Κασσελάκηςειδήσεις τώρα