Πολιτική|10.10.2024 21:55

ΣΥΡΙΖΑ: Σκηνικό σύγκρουσης στην ΚΕ του Σαββάτου – Τα SMS που καλούσαν σε «μπλόκο» και η απάντηση Κασσελάκη

Newsroom

Η μητέρα των… μαχών φαίνεται πως θα είναι η Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ που θα συνεδριάσει το ερχόμενο Σάββατο, με την εσωκομματική αντιπαράθεση να βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

Την ώρα που πρωτοβουλία Πολάκη για συνάντηση των υποψήφιων προέδρων ναυάγησε, ο Στέφανος Κασσελάκης επιμένει για το εξώδικο που έστειλε στην Κεντρική Επιτροπή και την Πολιτική Γραμματεία για τη δημοσιοποίηση του πόθεν έσχες του, αρκούμενος να πει πως «δεν θα ταλαιπωρήσει νομικά» το κόμμα.

Το κάλεσμα σε μπλόκο στην ΚΕ και… μισές αποστάσεις Κασσελάκη

Ωστόσο, η δήλωση αυτή δεν φαίνεται να έριξε τους τόνους της αντιπαράθεσης, την ώρα που SMS των υποστηρικτών του κ. Κασσελάκη, όξυναν περισσότερο το κλίμα, αφού καλούσαν  σε συγκέντρωση έξω από το ξενοδοχείο στο οποίο θα συνεδριάσει η ΚΕ ώστε να φωνάξουν συνθήματα υπέρ του.

Παράλληλα τα μέλη του οργάνου που υποστηρίζουν τον Στέφανου Κασσελάκη εμφανίζονται έτοιμα να μην μπουν στην αίθουσα ώστε να μην καταγραφεί απαρτία του οργάνου και έτσι να εμποδιστεί η οποιαδήποτε λήψη απόφασης.

Αφού το θέμα πήρε διαστάσεις, ο κ. Κασσελάκης με ανάρτησή του στα social media πήρε αποστάσεις αναφορικά με τα καλέσματα για συγκέντρωση έξω από το ξενοδοχείο, όμως δεν τοποθετήθηκε επί της ουσίας για τα στελέχη επιρροής του που εμφανίζονται να κάνουν κινήσεις για να μην υπάρξει απαρτία.

Η ανάρτηση Κασσελάκη:

Επειδή τις τελευταίες ώρες κυκλοφορούν δημοσιεύματα που αναπαράγουν sms με τα οποία καλούνται -δήθεν εκ μέρους μου- μέλη του ΣΥΡΙΖΑ έξω από το ξενοδοχείο που θα συνεδριάσει η Κεντρική Επιτροπή το Σάββατο, τονίζω:

Όπως και σε αντίστοιχες προβοκάτσιες που σχεδιάζονταν κατά την επίσκεψη του επικεφαλής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ στη ΔΕΘ, έτσι και τώρα, αποδοκιμάζω τέτοιες ενέργειες.

Τα μέλη της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ πρέπει να αφεθούν απερίσπαστα να λάβουν τις αποφάσεις τους και να αναλάβουν τις ευθύνες τους.

ειδήσεις τώραΣτέφανος ΚασσελάκηςΚεντρική ΕπιτροπήΣΥΡΙΖΑ