Πολιτική|18.10.2024 08:18

ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ Καλλιθέας: Μπορείτε να αμφισβητήσετε τα πάντα αλλά όχι αυτά που έγιναν μπροστά στα μάτια μας

Newsroom

Θέση για τα όσα έγιναν το βράδυ της Τετάρτης στη συνεδρίαση της Οργάνωσης Μελών του ΣΥΡΙΖΑ Καλλιθέας, όπου οπαδοί του Στέφανου Κασσελάκη προχώρησαν σε προπηλακισμούς άλλων μελών του ΣΥΡΙΖΑ, παίρνει η ίδια η ΟΜ με ανακοίνωσή της.

Όπως αναφέρει υποστηρικτές του έκπτωτου προέδρου επιδίωξαν να διαλύσουν τη συνέλευση και τονίζει ότι έγιναν «πρωτοφανή φαινόμενα, τα οποία δεν ταιριάζουν στην οργάνωσή μας και πολλώ δε μάλλον στον κόμμα μας που έχει βαθιές ρίζες στην Αριστερά και την Δημοκρατία». 

«Μπορείτε να αμφισβητείτε τα πάντα, αλλά όχι και ότι έγινε μπροστά στα μάτια μας» τονίζει σε ανακοίνωσή της η ΟΜ Καλλιθέας.

Για το περιστατικό είχε γράψει και το ethnos.gr προκαλώντας την αντίδραση της πλευράς Κασσελάκη.

Η ανακοίνωση της ΟΜ Καλλιθέας

Η Ο.Μ. ΣΥ.ΡΙΖ.Α.Π.Σ.Καλλιθέας πραγματοποίησε εχθές με επιτυχία, παρά την τεχνητή ένταση που προκλήθηκε και από μέλη άλλων οργανώσεων, συνέλευση στα πλαίσια του προσυνεδριακού διαλόγου.

Μπορείτε να αμφισβητείτε τα πάντα, αλλά όχι και ότι έγινε μπροστά στα μάτια μας. Το γεγονός ότι κάποιοι λίγοι μαινόμενοι υποστηρικτές του έκπτωτου προέδρου προσπαθούσαν να επιβαρύνουν έτι περαιτέρω το βαρύ κλίμα που υπάρχει στο κόμμα μας επιδιώκοντας να διαλύσουν τη συνέλευση της ΟΜ Καλλιθέας δεν τους τιμά για αυτό που υποστηρίζουν. Απέχει παρασάγγας η πρακτική τους με τεχνητές εντάσεις, που εμπόδιζε το δημοκρατικά κατοχυρωμένο δικαίωμα της έκφρασης γνώμης.

Η Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Καλλιθέας έχει καταγγείλει στα αρμόδια Όργανα την συντονισμένη στοχοποίηση της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τον περασμένο Αύγουστο.

Ευχαριστούμε τις συντρόφισσες και τους συντρόφους για την κατανόηση απέναντι στα πρωτοφανή για την οργάνωση μας φαινόμενα, τα οποία δεν ταιριάζουν στην οργάνωσή μας και πολλώ δε μάλλον στον κόμμα μας που έχει βαθιές ρίζες στην Αριστερά και την Δημοκρατία.

ΚαλλιθέαΣτέφανος ΚασσελάκηςΣΥΡΙΖΑειδήσεις τώρα