Πολιτική|19.10.2024 16:24

Στελέχη ΣΥΡΙΖΑ: «Σε διατεταγμένη υπηρεσία να διαλύσει το κόμμα ο Κασσελάκης»

Newsroom

Για εξαΰλωση του ΣΥΡΙΖΑ και κατήφορο που θα οδηγήσει στη δημόσια στήριξη της Νέας Δημοκρατίας φέρεται να κατηγορούν στελέχη τον Στέφανο Κασσελάκη.

Ειδικότερα, σε διαρροή από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, αναφέρεται: «Η σιωπή και η μη διάψευση δημοσιευμάτων σε μεγάλης κυκλοφορίας εφημερίδες αυτό το Σαββατοκύριακο, σύμφωνα με τα οποία ο κ. Κασελάκης θέλει να εξαϋλώσει τον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, ενώ έχει ενοικιάσει γραφεία 1500m2 επιβεβαιώνει την αλήθεια και των δημοσιευμάτων και των προθέσεων του έκπτωτου κ. Κασσελάκη».

Και συμπληρώνεται: «Επιβεβαιώνει ότι ο κ. Κασσελάκης είναι σε διατεταγμένη υπηρεσία για την διάλυση του ΣΥΡΙΖΑ και την εξυπηρέτηση των συμφερόντων που επιθυμούν την διατήρηση της ΝΔ στη διακυβέρνηση της χώρας. Θα παρακολουθούμε τα έκτροπα για την ίδρυση του κόμματος Κας και τον κατήφορο που θα φτάσει και στην δημόσια στήριξη της ΝΔ. Το έχει ξανακάνει ''άλλωστε''».

Οι παραπάνω δηλώσεις έρχονται μετά από δύο δημοσιεύματα εφημερίδων. Το ένα είναι από τη Real News και λέει πως ο Στέφανος Κασσελάκης «νοίκιασε γραφεία 1500τμ. στην Πειραιώς» και το άλλο από «Τα Νέα», που αναφέρουν πως ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θέλει «να εξαϋλώσει το κόμμα».

ειδήσεις τώραΣΥΡΙΖΑΣτέφανος ΚασσελάκηςΝέα Δημοκρατία