Πολιτική|22.10.2024 19:41

Ινστιτούτο Αλέξης Τσίπρας: Πλήθος κόσμου στον Πειραιά και μεγάλο ενδιαφέρον για την παρέμβασή του

Newsroom

Πλήθος κόσμου κατέκλυσε το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά για να παρακολουθήσει απόψε (22/10) την εκδήλωση του ινστιτούτου του Αλέξη Τσίπρα.

Στο επίκεντρο της εκδήλωσης βρίσκονται η οικονομία, η κρίση ακρίβειας και οι προκλήσεις που αντιμετωπίζει η ελληνική οικονομία.

Ειδικοί επιστήμονες θα αναλύσουν και θα εξηγήσουν γιατί η ακρίβεια στην χώρα μας έχει μεγαλύτερο αντίκτυπο σε σχέση με τις άλλες ευρωπαϊκές χώρες, αλλά και ποιες λύσεις μπορούν να αντιστρέψουν την κατάσταση, ιδιαίτερα στον χώρο της ενέργειας και της στέγασης.

Η παρέμβαση Τσίπρα

Αναμφίβολα τα βλέμματα θα πέσουν στην ομιλία του Αλέξη Τσίπρα που θα ακολουθήσει. Σύμφωνα με την Έφη Κουτσόκωστα και τα όσα μετέδωσε στο OPEN, ο πρώην πρωθυπουργός και πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα αναφερθεί σε θέματα της οικονομίας τονίζοντας πως υπάρχουν και άλλοι δρόμοι από αυτούς που βιώνει η κοινωνία με αυτή την κυβέρνηση. Ωστόσο αυτό προϋποθέτει νέο σχέδιο και βαθιές ρήξεις με οργανωμένα συμφέροντα και πολιτική βούληση, όπως θα επισημάνει.

Οι εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ

Σύμφωνα με συνεργάτες του, ο Αλέξης Τσίπρας πως δεν θα αναφερθεί στις τελευταίες εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ, ωστόσο κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο να αφήσει κάποιες αιχμές.

Το «παρών» δίνουν η ομάδα των «87», η λεγόμενη φρουρά Τσίπρα όπως είναι τα στελέχη Όλγα Γεροβασίλη, Κατερίνα Νοτοπούλου, Θανάσης Θεοχαρόπουλος, Νίκος Παππάς κ.α. Από την πλευρά Κασσελάκη, βρίσκεται ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ευάγγελος Αποστολάκης ενώ θα απουσιάσει ο έκπτωτος πρόεδρος, ο οποίος όπως τονίζει το περιβάλλον, δεν έλαβε πρόσκληση,

ειδήσειςειδήσεις τώραΣΥΡΙΖΑΑλέξης ΤσίπραςΠειραιάς