Πολιτική|23.10.2024 07:40

Μάριος Σαλμάς: Tαυτοποιήθηκε 27χρονος που του έστειλε απειλητικό μήνυμα μέσω διαδικτύου

Newsroom

Ταυτοποίθηκε ένας 27χρονος μετά από καταγγελία που έκανε ο ανεξάρτητος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας Μάριος Σαλμάς για απειλητικό μήνυμα που δέχθηκε στο διαδίκτυο και συγκεκριμένα στη σελίδα του ιατρείου του.

Στο μήνυμα ανέφερε μεταξύ άλλων, σύμφωνα με το OPEN: «..τόσο εύκολο έχουμε και εμείς κόσμο να σας δώσει μια σφαίρα σε εσάς και σε όποιον πολιτικό που αναπνέει πάνω στο κεφάλι μας».

Ο κ. Σαλμάς έκανε καταγγελία στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Μετά από έρευνα εντοπίστηκαν τα ηλεκτρονικά ίχνη του συντάκτη του μνήματος και ταυτοποιήθηκε.

Έρευνα στην οικία του 27χρονου - Τι κατασχέθηκε

Ακολούθησε κατεπείγουσα έρευνα στο πλαίσιο της οποίας εντοπίστηκαν τα ηλεκτρονικά ίχνη του χρήστη που έκανε την επίμαχη ανάρτηση. Το υλικό που συγκεντρώθηκε τέθηκε υπόψη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών.

Στη συνέχεια, πραγματοποιήθηκε έρευνα στην οικία του 27χρονου, όπου ταυτοποιήθηκε και προανακριτικά η εμπλοκή του στην υπόθεση. Παράλληλα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 2 συσκευές κινητού τηλεφώνου.

Τα κατασχεθέντα ψηφιακά πειστήρια θα αποσταλούν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για περαιτέρω εργαστηριακή εξέταση.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε θα υποβληθεί στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

μήνυσηΜάριος Σαλμάςειδήσεις τώρααπειλητικά μηνύματαΔίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος