Πολιτική|24.10.2024 10:51

Γιώργος Τσίπρας: «Δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο διάλυσης του ΣΥΡΙΖΑ, ο Αλέξης Τσίπρας δεν αποκλείεται να επανέλθει»

Newsroom

Για τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ ενόψει των εσωκομματικών εκλογών μίλησε ο Γιώργος Τσίπρας, ο οποίος δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο «να διαλυθεί το κόμμα».

«Τραυματιστήκαμε ανεπανόρθωτα από τον Στέφανο Κασσελάκη»

Ο Γιώργος Τσίπρας υπογράμμισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει τραυματιστεί ανεπανόρθωτα από τη στιγμή που ο Στέφανος Κασσελάκης εκλέχθηκε πρόεδρος, ενώ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να επιστρέψει ο Αλέξης Τσίπρας.

«Δεν αποκλείεται να διαλυθεί ο ΣΥΡΙΖΑ, είναι πολύ λίγα τα περιθώρια. Τα δύσκολα ξεκινάνε μετά το κεφάλαιο Στέφανου Κασσελάκη, γιατί έχουμε τραυματιστεί σχεδόν ανεπανόρθωτα και θα πρέπει να πάμε σε επανίδρυση», ανέφερε χαρακτηριστικά στον ΣΚΑΪ.

«Ο Αλέξης Τσίπρας μπορεί να επανέλθει. Δεν έχει συνταξιοδοτηθεί, ούτε είναι περίπτωση Καραμανλή. Είναι παρών», πρόσθεσε στη συνέχεια για τον πρώην πρωθυπουργό και ξάδερφό του.

«Πολύς κόσμος έχει αποστασιοποιηθεί, έχει πάει σπίτι του. Ο Στέφανος Κασσελάκης δεν έχει καμία σχέση με αυτή την ανάγκη. Χρειάζεται κάτι νέο στον προοδευτικό χώρο», συμπλήρωσε ο κ. Τσίπρας.

Ακολούθως τόνισε ότι ο Στέφανος Κασσελάκης θα χάσει το συνέδριο και πως ετοιμάζει νέο κόμμα, θέλοντας ως τότε να κάνει μεγάλη ζημιά στον ΣΥΡΙΖΑ. «Είναι επικίνδυνο γιατί είναι ο εαυτός του. Αυτό σημαίνει ότι μπορείς να πας από την άκρα Αριστερά στην άκρα Δεξιά», κατέληξε ο Γιώργος Τσίπρας.

Αλέξης ΤσίπραςΣΥΡΙΖΑΓιώργος ΤσίπραςΣτέφανος Κασσελάκης