Πολιτική|04.12.2024 12:10
ΝΑΤΟ: Συνάντηση Γεραπετρίτη - Φιντάν στις Βρυξέλλες στο Συμβούλιο των ΥΠΕΞ
Μαρία ΖαχαράκηΣτο περιθώριο του Συμβούλιο Υπουργών Εξωτερικών του ΝΑΤΟ, ο υπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Γεραπετρίτης, είχε ένα σύντομο τετ-α-τετ με τον Τούρκο ομόλογό του, Χακάν Φιντάν.
Μάλιστα, σε ανάρτηση του στα μέσα κοινωνική δικτύωσης το Υπουργείο Εξωτερικών της Τουρκικής Δημοκρατίας ανέφερε πως «Ο Χακάν Φιντάν, συναντήθηκε με τον Έλληνα υπουργό Εξωτερικών, Γιώργο Γεραπετρίτη στο περιθώριο της συνόδου των υπουργών Εξωτερικών του ΝΑΤΟ στις Βρυξέλλες».
Εξάλλου, σήμερα, Τετάρτη (4/12) , ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών και ο Τούρκος ομόλογός του θα βρεθούν στη συνεδρίαση του Οργανισμού για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη (ΟΑΣΕ).
Διαβάστε ακόμη
- «Έκαναν μπάζωμα α λα Τέμπη»: Καταγγελία κτηνοτρόφου για υγειονομική βόμβα μετά τη θανάτωση των ζώων του
- Ο Τραμπ κλείνει το μάτι στους μελανοχίτωνες της Ευρώπης
- Το παραμύθι των Χριστουγέννων – Κάποτε οι συγγραφείς, μάς αποκάλυπταν την ζοφερή πραγματικότητα, τώρα μόνο απατηλή λάμψη
- Οι επιστήμονες προειδοποιούν για δυναμική μετάδοση της γρίπης κατά τις γιορτές - Έξαρση τις επόμενες ημέρες