Εκλογές 2019: Ποιοι έχουν το προβάδισμα για μία θέση στην Ευρωβουλή
NewsroomΗ διαφορά ανάμεσα στη Νέα Δημοκρατία και τον ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται να ξεκαθαρίζει και πλέον τα βλέμματα στρέφονται στους υποψήφιους ευρωβουλευτές.
Με τα μέχρι τώρα αποτελέσματα για το ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας, δείχνουν ότι προηγείται ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος με 2.910 σταυρούς με δεύτερο τον Ευάγγελο Μεϊμαράκη με 2,383 σταυρούς. Τρίτη έρχεται η Ελίζα Βόζεμπεργκ με 1.676 σταυρούς και ακολουθούν η Μαρία Σπυράκη (1.513) ο Γιώργος Κύρτσος (1.231), η Αννα Μισέλ Ασημακοπούλου (1.149) και ο Μανώλης Κεφαλογιάννης (1.127).
Τώρα όσον αφορά τον ΣΥΡΙΖΑ εκεί γίνεται μεγάλη μάχη καθώς από τα πρώτα στοιχεία που δίνει το υπουργείο Εσωτερικών, στο 24% των καταμετρημένων ψήφων πρώτος έρχεται ο Δημήτρης Παπαδημούλης και ακολουθούν Έλενα Κουντουρά και Κώστας Αρβανίτης.
- Δολοφονία στην Εύβοια: Πώς προσπάθησαν να εξαπατήσουν οι δράστες τους αστυνομικούς - Ψάχνουν ακόμη το κίνητρο
- Κρήτη: Το χρονικό της δολοφονίας της 36χρονης που ο δράστης δεν γνώριζε καν - Τα πρώτα λόγια του
- Νύχτα ντροπής για το ελληνικό ποδόσφαιρο: Επίθεση στην αποστολή του ΠΑΟΚ από οπαδούς της ΑΕΚ
- Η μαγεία του Θεάτρου Σκιών μέσα από τα μάτια του γνωστού καραγκιοζοπαίκτη Γιάννη Χατζή