Πολιτική|03.07.2019 07:53

ΚΚΕ: Προσκλητήριο Κουτσούµπα από το Σύνταγμα για ενίσχυση

Αντώνης Γκιόκας

Πανστρατιά για τη σηµερινή, κεντρική προεκλογική οµιλία του ∆ηµήτρη Κουτσούµπα, που θα πραγµατοποιηθεί στο Σύνταγµα στις 20.30, ετοιµάζει το ΚΚΕ, που θα προσπαθήσει να κάνει επίδειξη δύναµης σε µια προεκλογική εκστρατεία που κύλησε για τα υπόλοιπα κόµµατα χωρίς µεγάλες, ανοιχτές συγκεντρώσεις. Ο γενικός γραµµατέας του κόµµατος αναµένεται να απευθύνει κάλεσµα στους ψηφοφόρους να στηρίξουν το ΚΚΕ, ακόµα και αν κάποιοι δεν συµφωνούν σε όλα µαζί τους.

Επίσης, θα τονίσει ότι οι πολίτες έχουν να επιλέξουν στην πραγµατικότητα ανάµεσα σε τέσσερα µνηµονιακά και δύο φασιστικά κόµµατα από τη µία και το ΚΚΕ από την άλλη. Σύµφωνα µε πληροφορίες, ο ∆. Κουτσούµπας θα υποστηρίξει ότι το πραγµατικό δίληµµα των εκλογών δεν θα είναι η διαφορά ανάµεσα στον ΣΥΡΙΖΑ και τη Νέα ∆ηµοκρατία, αλλά το πόσο ισχυρό θα είναι το ΚΚΕ.

Αλλωστε για τον Περισσό θεωρείται δεδοµένο ότι όποιο από τα δύο κόµµατα και να βρίσκεται στην κυβέρνηση, η πολιτική που θα ακολουθήσει θα είναι ενάντια στα λαϊκά συµφέροντα, άρα αυτό που θα χρειάζονται οι εργαζόµενοι την εποµένη των εκλογών θα είναι µια ισχυρή δύναµη που θα σταθεί στο πλευρό τους.

Επίσης, θεωρείται δεδοµένο ότι ο ∆. Κουτσούµπας θα κάνει εκτενή αναφορά στα εθνικά θέµατα και ιδιαίτερα στην τουρκική προκλητικότητα στο Αιγαίο και στην Ανατολική Μεσόγειο αλλά και στα νατοϊκά σχέδια για την περιοχή, που σύµφωνα µε το ΚΚΕ προωθούν τη συνεκµετάλλευση τυχόν κοιτασµάτων που θα βρεθούν στην περιοχή.

εκλογές 2019Δημήτρης Κουτσούμπαςεθνικές εκλογές 2019ΚΚΕ