Πολιτική | 07.07.2019 22:53

Αποτελέσματα εκλογών: Υποτονικό το κλίμα στη Θεσσαλονίκη

Ρωμανός Κοντογιαννίδης

Αποτελέσματα εκλογών 2019: Υποτονικό ήταν σχετικά, παρά τη μεγάλη εκλογική νίκη που σημείωσε η Νεα Δημοκρατία, το κλίμα στο κεντρικό προεκλογικό περίπτερο του κόμματος στη συμβολή των οδών Τσιμισκή και Αριστοτέλους, στη Θεσσαλονίκη. 

Την ώρα της ανακοίνωσης τoυ exit poll στο σημείο δε βρίσκονταν περισσότερα από 10-15 άτομα, τα οποία παρακολουθούσαν τις εξελίξεις από μία τηλεόραση που στήθηκε έξω από το περίπτερο, απόρροια και της έντονης ζέστης εκείνη την ώρα. Τα αποτελέσματα του exit poll δέχθηκαν με επιφωνήματα χαράς και χειροκροτήματα οι λιγοστοί φίλοι της Νέας Δημοκρατίας.

Φωτογραφία: ethnos.gr

Όσο περνούσε η ώρα, η προσέλευση του κόσμου αυξανόταν, ωστόσο, ακόμα και στην κορύφωσή της, τη στιγμή που μιλούσε ο αρχηγός του κόμματος, Κυριάκος Μητσοτάκης, δε ξεπέρασε τα μερικές δεκάδες άτομα. Μόλις τελείωσε την ομιλία του ο Κυριάκος Μητσοτάκης, οι παρευρισκόμενοι ξέσπασαν σε χειροκροτήματα.

Αμέσως μετά μίλησε στα μέσα ενημέρωσης ο πρόεδρος της Διοικούσας του κόμματος στη Θεσσαλονίκη, επικεφαλής του προεκλογικού αγώνα της Νέας Δημοκρατίας στη Θεσσαλονίκη και πρώην υπουργός, Τάσος Σπηλιόπουλος.

αποτελέσματα εκλογών 2019εκλογές 2019εθνικές εκλογές 2019Θεσσαλονίκη