Πολιτική | 02.08.2019 21:45

Έτσι κάνει restart ο Αλέξης Τσίπρας - Μεγάλο event με τη Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ

Newsroom

Ο Αλέξης Τσίπρας ένα μήνα σχεδόν μετά την εκλογική ήττα του ΣΥΡΙΖΑ επιχειρεί ολικό restart στο εσωτερικό του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Πλέον ο πρώην πρωθυπουργός δίνει χώρο στη νέα γενιά της Κουμουνδούρου καθώς σημαντικό επικοινωνιακό ρόλο θα παίξει ο εκ Μεσσηνίας προερχόμενος Αλέξης Χαρίτσης αλλά και ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης Μιχάλης Καλογήρου ο οποίος αναλαμβάνει τη διεύθυνση του πολιτικού του γραφείου.

Επιπλέον ο Δημήτρης Καραμάνης - συνεργάτης του Δημήτρη Τζανακόπουλου - αναλαμβάνει τη θέση του υπεύθυνου στρατηγικού σχεδιασμού του ΣΥΡΙΖΑ. Παράλληλα τη διεύθυνση του γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ αναλαμβάνει ο Νίκος Ανδριόπουλος, ενώ στο επικοινωνιακό επιτελείο προστίθεται και ο δημοσιογράφος Ανδρέας Μπελεγρής.

Όσον αφορά τη θέση του διπλωματικού συμβούλου δεν υπάρχει αλλαγή καθώς παραμένει σε αυτή τη θέση ο Βαγγέλης Καλπαδάκης. Βέβαια κοντά στον Αλέξη Τσίπρα παραμένουν τόσο ο Θανάσης Καρτερός όσο και ο Δημήτρης Τζανακόπουλος. 

Εντωμεταξύ ο Αλέξης Τσίπρας το απόγευμα της Παρασκευής συναντήθηκε με την ηγεσία της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στα κεντρικά γραφεία του κόμματος στην Κουμουνδούρου.

Σύμφωνα με κομματικές πηγές, στη συνάντηση «αποφασίστηκε να προχωρήσει παράλληλα με τη διαδικασία ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ και η διαδικασία ανασυγκρότησης της Νεολαίας».

Αποφάσισαν μάλιστα τη διοργάνωση ενός μεγάλου event, του Φεστιβάλ της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ στην Αθήνα στις 27, 28, 29 Σεπτέμβρη, όπου, κατά τις ίδιες πηγές, «αναμένεται με ενδιαφέρον η ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ καθώς θα συμπέσει χρονικά με την έναρξη των διαδικασιών για την ανασυγκρότηση του κόμματος».

Νεολαία ΣΥΡΙΖΑΣΥΡΙΖΑ