Βουλή: Ενταση Πολάκη-Βορίδη και η άμεση παρέμβαση του Τσίπρα
Newsroom«Φωτιές» άναψαν στη συνεδρίαση της Ολομέλειας όταν ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Μάκης Βορίδης, πήρε πρωτοβουλία για να απαντήσει στην ομιλία του επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα.
Η απάντηση που έδωσε ο Μάκης Βορίδης είχε διάρκεια. Κι αυτό φαίνεται πως εξόργισε τον Παύλο Πολάκη, ο οποίος σηκώθηκε από το έδρανο και διαμαρτυρήθηκε: Τι είναι αυτά, κύριε Πρόεδρε; Τι κάνει ο Βορίδης; Ομιλία; Αν τα είχα κάνει εγώ αυτά που κάνει ο Βορίδης, θα γινόταν χαμός εδώ μέσα», ανέφερε ο Παύλος Πολάκης, κάνοντας τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας να αντιδράσουν.
Εκτός από τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, όμως, η αντίδραση Πολάκη προκάλεσε την παρέμβαση του Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος γύρισε και βλέποντας τον κ. Πολάκη, είπε στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ: «Πείτε του να καθίσει κάτω. Να καθίσει κάτω».
Αμέσως, βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ με πρώτο τον κ. Σκουρολιάκο ο οποίος καθόταν ακριβώς πίσω από τον κ. Τσίπρα γύρισε στον κ. Πολάκη φωνάζοντάς του: «Παύλο κάθισε. Κάθισε».
- «Υπάρχει ένα νήπιο»: Η πιο ανατριχιαστική από τις χιλιάδες φωτογραφίες του Έπσταϊν και η καταγγελία του '96
- «Χριστουγεννιάτικος κλοιός»: Διπλασιασμός περιπολιών και προσαγωγή «οποιουδήποτε κινείται ύποπτα» - Το σχέδιο της ΕΛΑΣ
- Αγρότες: Χριστούγεννα στα μπλόκα με ανοιχτούς δρόμους - Ποιες ώρες ανοίγουν τα διόδια το Σαββατοκύριακο
- «Καλησπέρα στον κανέναν»: Άδεια η αίθουσα στη συνέντευξη Τύπου του Σπανούλη