Πολιτική|05.09.2019 13:53
Θεόδωρος Γιάνναρος: Μου ξέφυγε το «πίθηκος» (vid)
NewsroomΓια «εν θερμώ αντίδραση σε μια αντίδραση κατά των Ελλήνων», έκανε λόγο ο Θοδωρής Γιάνναρος, ο οποίος διεγράφη από τη Νέα Δημοκρατία, ύστερα από σχόλιο που έκανε σε ανάρτηση μετανάστη και το οποίο θεωρήθηκε ρατσιστικό.
Μιλώντας στην εκπομπή «Καλοκαίρι Μαζί» του ΑΝΤ1, το πρώην στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας είπε ότι η συγκεκριμένη έκφραση «μου ξέφυγε, δεν είχα σκοπό να θίξω κανέναν μετανάστη», διευκρινίζοντας πως «αν ήταν να το ξανακάνω, δεν θα το έκανα».
Ήταν ο ίδιος, άλλωστε, όπως είπε, που είχε φιλοξενήσει μία οικογένεια Σύρων στο σπίτι του. «Από μετανάστες ζήτησα συγγνώμη, δεν ξέρω αν πρέπει να ζητήσω συγγνώμη από κάποιον που με αποκάλεσε φασίστα», είπε ο Θ. Γιάνναρος και επανέλαβε πως «δεν δικαιολογείται η αντίδρασή μου».
Διαβάστε ακόμη
- «Αρρυθμίες» στο Λαϊκό Νοσοκομείο από τις νέες εφημερίες: Ακυρώνονται μέχρι και χειρουργεία - Επιστολή 258 γιατρών στον Γεωργιάδη
- Εύβοια: «Μου θυμίζει την υπόθεση των Σατανιστών» - Ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη ζητεί ο δικηγόρος των παιδιών
- Θεοδοσία Τσάτσου στο ethnos.gr: «Η αφόρητη καταπίεση και όλο το δράμα που βίωσα, μ' έκαναν καλλιτέχνη»
- Η Κριστίνα Αγκιλέρα γιορτάζει τα 44α γενέθλιά της και ποζάρει ημίγυμνη στο Instagram