Πολιτική | 09.09.2019 11:05

Πολάκης για Μαρινάκη: Ο σκιώδης κυβερνήτης της χώρας (pic)

Newsroom

Αιχμηρή ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook έκανε ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ανέβασε μια φωτογραφία του Βαγγέλη Μαρινάκη μαζί με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης της Νέας Δημοκρατίας από την μπρασερί «Γκαρσόν», όπου ο επιχειρηματίας απολαμβάνει το πούρο του σε κλειστό χώρο.

Ο Παύλος Πολάκης θυμήθηκε το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Νέα» την 1η Αυγούστου, που τον κατακεραύνωνε επειδή στην παρέα του στο καφενείο της Βουλής υπήρχε τασάκι με τσιγάρο. «Προκαλεί ο Πολάκης: Με τσιγάρο μέσα στη Βουλή».

Με αφορμή αυτήν τη φωτογραφία ο Παύλος Πολάκης έγραψε: «Περιμένω τα "Νέα" και το "Βήμα" να βγουν αύριο και να καταδικάσουν τον υπόδικο για το ναρκόπλοιο "Νοοr 1" ιδιοκτήτη τους πως καπνίζει σε κλειστό χώρο παρέα με τον Βορίδη, που πήγε να υποβάλει τα σέβη του στον σκιώδη κυβερνήτη της χώρας!

Ο οποίος κυβερνήτης -ειρησθω εν παρόδω-, πριν λίγο καιρό έστησε επεισόδιο και με τον Πάνο Καμμένο στη Μήλο, με μπράβους του που τους πέρασαν για "αγανακτισμένο λαό" οι βρωμοφυλλάδες και τα βοθροσάιτ που ελέγχει!
ΟΥΣΤ, ΞΕΦΤΙΛΕΣ, ΛΑΜΟΓΙΑ, ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΙ!

Θα ξαναγυρίσουμε... Και τότε θα είμαστε θύελλα! Όχι μαϊστραλι, όπως τωρα, γιατί θα έχουμε ξεκαθαρίσει το εσωτερικό μας απο κάποιους δηθενάδες του "ηθικού πλεονεκτήματος"... Και ο νοών νοείτω».

Παύλος ΠολάκηςΜάκης Βορίδης