Πολιτική|02.12.2018 12:21

Σε φιλικό κλίμα η πρώτη συνάντηση Μπουτάρη-Ταχιάου

Ρωμανός Κοντογιαννίδης

Φωτογραφία μαζί με τον Γιάννη Μπουτάρη, σε εκδήλωση στο συνεδριακό κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης», ανήρτησε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης με τη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας, Νίκος Ταχιάος. Όπως αναφέρει στο σχόλιό του ο Νίκος Ταχιάος, οι δυο τους συμφώνησαν να συναντηθούν μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα «σε ένα ραντεβού», το οποίο, όπως είπε ο ίδιος, «όφειλα να κλείσω οπωσδήποτε και πάλι όχι για να τα ‘’τσουγκρίσουμε’’».

Στην ανάρτησή του ο κ. Ταχιάος σημείωσε ακόμα ότι εδώ και χρόνια γράφει πολλά για το φαινόμενο Μπουτάρη και υπογράμμισε ότι δεν θα «καβαλήσει το κύμα» της αντιδημοφιλίας του Μπουτάρη, αλλά θα μιλήσει «για τη Θεσσαλονίκη μου, όπως τη βλέπω, την ξέρω, τη θέλω και μπορώ». Η συγκεκριμένη ανάρτηση του Νίκου Ταχιάου έρχεται σε μια διαφοροποίηση με τα όσα ανέφερε στην παρουσίαση του συνδυασμού του, «φωτογραφίζοντας» τον νυν δήμαρχο Θεσσαλονίκης.

Τότε είχε σημειώσει ότι «εγώ δεν είμαι σταρ. Δεν θα με δείτε να φοράω σκουλαρίκι ή να κάνω tattoo. Εγώ πουλάω το brand name ‘’Θεσσαλονίκη’’, όχι ‘’Ταχιάος’’. Οι ‘’φωτεινές εξαιρέσεις’’ δεν έχουν μέλλον και βάθος».

Νίκος Ταχιάος