Πολιτική | 17.01.2020 19:22

Ο Κουτσόπουλος τρολάρει ξανά το ΠΑΣΟΚ - Τι του απάντησε ο Χρηστίδης

Newsroom

O γνωστός από τη συμμετοχή του στο Master Chef, σεφ Λεωνίδας Κουτσόπουλος, επιστρέφει στο τηλεπαιχνίδι και ανέβασε στο λογαριασμό του στο Twitter μία φωτογραφία με το... ΠΑΣΟΚ.  «Το masterchef επιστρέφει… Εσύ πότε? Masterchef 4», ανέφερε ο γνωστός σεφ. Να σημειωθεί ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο σεφ τρολάρει το ΠΑΣΟΚ.

Η ανάρτηση του Λεωνίδα Κουτσόπουλου έγινε viral και άμεσα του απάντησε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ Παύλος Χρηστίδης. «Σε περιμένουμε Τρικούπη Σεφ» έγραψε στο λογαριασμό του στο Twitter ο Παύλος Χρηστίδης.

T
T

Υπενθυμίζεται πως κατά τη διάρκεια του τελικού του Greece Next Top Model 2 ο γνωστός σεφ έγραψε στο Twitter «Άκουσα ψηφοφορία και το χέρι "πήγε" μόνο του. #gntmgr». Μάλιστα συνόδευε την ανάρτηση με μία φωτογραφία όπου φαίνεται ένα χέρι να ψηφίζει ΠΑΣΟΚ. Και τότε η αντίδραση της Χαριλάου Τρικούπη ήταν άμεση, καθώς το ΠΑΣΟΚ έκανε retweet την ανάρτηση, ενώ τη συνόδευσε με ένα GIF στο οποίο ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος κάνει αναπαράσταση το νεύμα του Ανδρέα Παπανδρέου στη Δήμητρα Λιάνη όταν επέστρεψε από το Χέρφιλντ. 

T
ΠΑΣΟΚΠαύλος ΧρηστίδηςΛεωνίδας Κουτσόπουλος