Πολιτική|07.02.2020 20:04
Τα «άκουσε» ο Χατζηδάκης-Κάτω τα χέρια από τη ΔΕΗ φώναζαν συνδικαλιστές
Newsroom![](https://cdn.ethnos.gr/resources/images/17e0224a-8df4-4a49-a49a-00adc1d27000.jpg)
Με γιουχαΐσματα, πανό και συνθήματα υποδέχθηκαν τον Υπουργό Ενέργειας Κωστή Χατζηδάκη συνδικαλιστές έξω από την πύλη της νέας μονάδας «Πτολεμαΐδα V» την Παρασκευή, 7 Φεβρουαρίου. Ο υπουργός έφτασε στη μονάδα λίγο μετά τις 4:00 το απόγευμα και κατέβηκε από το λεωφορείο, στο οποίο επέβαινε για να συνομιλήσει με τους συνδικαλιστές.
Κατά τη διάρκεια της συνομιλίας επικράτησε ένταση και σπρωξίματα, με τους συνδικαλιστές να γιουχάρουν τον κ. Χατζηδάκη. Με την παρέμβαση του Προέδρου της ΓΕΝΟΠ, Γιώργου Αδαμίδη, το επεισόδιο έληξε και ο υπουργός ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις του νέου εργοστασίου.
Διαβάστε ακόμη
- Σύνοδος στο Παρίσι: Ο ευρωπαϊκός διχασμός για τα στρατεύματα στην Ουκρανία και το «δεύτερο Αφγανιστάν» του Ζελένσκι
- H στιγμή της συντριβής του αεροσκάφους με τους 80 επιβαίνοντες στο Τορόντο - Δείτε βίντεο
- Σε ταραχώδες γεωπολιτικό τοπίο η κυβέρνηση: Πώς αποκωδικοποιούν τη στάση του Τραμπ και τι μέλλει γενέσθαι στα ελληνοτουρκικά
- Σιδηρόδρομος: Χωρίς ολοκληρωμένα συστήματα ασφαλείας στο τμήμα που κατέστρεψε ο Daniel - Ακόμα δεν έχουν ξεκινήσει τα έργα οριστικής αποκατάστασης