ΣΥΡΙΖΑ: Γιατί ο Πέτσας χρηματοδότησε αρνητές μάσκας και συνομωσιολόγους;
Ζητά από τον Πέτσα «να εξηγήσει στους πολίτες γιατί έδωσε δημόσιο χρήμα με πρόσχημα την πανδημία, σε αρνητές μάσκας και συνωμοσιολόγους». «Αν δεν μπορεί, ας μας εξηγήσει τουλάχιστον πώς παράγεται το "αδρενόχρωμα"», αναφέρει η ανακοίνωση🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Δριμεία επίθεση εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ κατά του κυβερνητικού εκπροσώπου Στέλιου Πέτσα για την καμπάνια της κυβέρνησης μέσω των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης για τον κορονοϊό. Η λεγόμενη λίστα Πέτσα είχε αποτελέσει πεδίο σφοδρής πολιτικής αντιπαράθεσης και είχε ανεβάσει πολλές φορές τους τόνους κι εντός κοινοβουλίου. «Ο κ. Πέτσας χρηματοδότησε με δεκάδες χιλιάδες ευρώ από την καμπάνια "μένουμε ασφαλείς" κανάλι, το οποίο παρέχει σε εκπομπή του νομικές συμβουλές κατά της καραντίνας και της υποχρεωτικής μάσκας, που προωθεί την αυτοδικία και χαρακτηρίζει τον κορονοϊό και τις μάσκες "συνωμοσία για να πεθάνουν 15.000 παιδιά και να φτιαχτεί ένα κιλό αδρενόχρωμα"».
Αυτό αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία και ζητά από τον κ. Στέλιο Πέτσα «να εξηγήσει στους πολίτες γιατί έδωσε δημόσιο χρήμα με πρόσχημα την πανδημία, σε αρνητές μάσκας και συνωμοσιολόγους». «Αν δεν μπορεί, ας μας εξηγήσει τουλάχιστον πώς παράγεται το "αδρενόχρωμα"», σχολιάζει η αξιωματική αντιπολίτευση.
Επισπεύδεται η συνάντηση Τραμπ-Πούτιν για το ουκρανικό – Η ανησυχία της Ευρώπης και το σχέδιο «κρούσης»
«Μου είπαν να τα πάρω και να τα πετάξω για να ανοίξει ο χώρος»: Ποιος έδωσε την εντολή για το «μπάζωμα» στα Τέμπη
Τραγωδία στην Κατεχάκη: Πώς έγινε η φονική καραμπόλα - Ξεκληρίστηκε οικογένεια
Ο δεύτερος πιο ψυχρός Φεβρουάριος από το 2010 ήταν ο φετινός - Η μέση μέγιστη θερμοκρασία ανά γεωγραφικό διαμέρισμα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr