Κορονοϊός: Και η Ελλάδα θα δοκιμάσει το φάρμακο του Ισραήλ που κάνει θαύματα
Και η Ελλάδα θα συμμετάσχει στις κλινικές δοκιμές του θαυματουργού φαρμάκου του Ισραήλ - Πώς δρα το εισπνεόμενο φάρμακο - Θα μιλήσουν τηλεφωνικά Σωτήρης Τσιόδρας με τον Ισραηλινό καθηγητή που εφαρμόζει τη θεραπεία🕛 χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά ┋
O Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπένιαμιν Νετανιάχου στη διάρκεια των κοινών δηλώσεών του με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, παρουσίασε φιαλίδιο, το οποίο περιείχε το φάρμακο που δοκιμάζει αυτή την εποχή το Ισραήλ στη μάχη κατά του κορονοϊού. Ο Νετανιάχου διαβεβαίωσε πως το φάρμακο έχει θεαματικά αποτελέσματα. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης εξέφρασε την πρόθεση της Ελλάδας να συμμετάσχει στις δοκιμές του φαρμάκου, κάτι που ήδη έχουν ζητήσει πολλές χώρες. Θα υπάρξει, μάλιστα, τηλεφωνική επικοινωνία του καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα με τον Ισραηλινό καθηγητή Nadir Aber (Ναντίρ Αρμπέρ), προκειμένου να συζητηθούν τα επόμενα βήματα.
Τι είναι όμως αυτό το φάρμακο;
Μια θαυματουργή, όπως αποδεικνύεται, συσκευή εισπνοής και ένα φάρμακο που εισχωρεί κατευθείαν στους πνεύμονες, φέρνει επανάσταση στην προσπάθεια καταπολέμησης του κορονοϊού. Το Ισραήλ είναι μία από τις χώρες που έχουν εγχύσει τα περισσότερα εμβόλια στους πολίτες της. Πλάι στο όπλο των μαζικών εμβολιασμών κατά του κορονοϊού, όμως, το Ισραήλ έχει εφαρμόσει μια θεραπεία για ασθενείς με κορονοϊό, που έχει προκαλέσει επανάσταση στην κοινωνία και σε ολόκληρο τον κόσμο μέσω του διαδικτύου. Είναι ένα φάρμακο εισπνοής και τα αποτελέσματά του έχουν ήδη χαρακτηριστεί ως ελπιδοφόρα και - γιατί όχι - θαυματουργά. Το Ισραήλ, όπως πολλές χώρες, εργάζεται από πέρυσι για να βρει λύση για τον τερματισμό της πανδημίας του κορονοϊού. Η εκστρατεία εμβολιασμού προχωρά, αλλά η χώρα της Μέσης Ανατολής έχει ανακαλύψει και νέους τρόπους για να αναχαιτίσει τον κορονοϊό.
Διαβάστε επίσης: Κορονοϊός: Το εμβόλιο νικά τον ιό στο Ισραήλ - Πού βρίσκεται η Ελλάδα στους εμβολιασμούς
Εκπληκτικά τα αποτελέσματα
Λίγα έχουν γίνει γνωστά για τη νέα θεραπεία που αναπτύχθηκε από τον καθηγητή Nadir Aber του Ιατρικού Κέντρου του Τελ Αβίβ «Σουράσκι». Ο γιατρός χορήγησε το φάρμακο σε σοβαρά, αλλά και μέτρια ασθενείς με κορονοϊό, προκαλώντας εκπληκτικά αποτελέσματα. Αυτό το φάρμακο ήταν 96% αποτελεσματικό στους ασθενείς, διασφαλίζοντας ότι 29 στους 30 πήραν εξιτήριο από το νοσοκομείο τις επόμενες ημέρες, αφού έλαβαν τη θεραπεία σε διάστημα από 3 έως 5 ημέρες. Και όλα αυτά μετά την εισπνοή του φαρμάκου μόνο μία φορά! Έχοντας αυτά τα αποτελέσματα, ο καθηγητής μιλά για το φάρμακο «EXO-CD24» ως «μια άνευ προηγουμένου εφεύρεση», ένα φάρμακο που θα λειτουργούσε θετικά εισπνεόμενο: «Είναι μια καινοτόμος συσκευή που βασίζεται σε εξωσώματα εμπλουτισμένα σε CD24 και μπορεί να εισπνευστεί και να φθάσει απευθείας στους πνεύμονες», λέει ο καθηγητής. Ωστόσο, προς το παρόν, καμία επίσημη υγειονομική Αρχή δεν έχει εγκρίνει το φάρμακο, αν και το Ιατρικό Κέντρου του Τελ Αβίβ «Σουράσκι», δεν δίστασε να συγχαρεί δημόσια τον γιατρό για τη χρήση «ενός καινοτόμου φαρμάκου», δηλώνοντας επίσημα πεπεισμένο για την ανακάλυψη που θα βοηθήσει στον τερματισμό του κορονοϊού σε όλο τον κόσμο.
Τι δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης
«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που συζητήσαμε σχετικά με αυτό το νέο φάρμακο, που τράβηξε το ενδιαφέρον μας στον διεθνή Τύπο. Με το που θα ξεπεράσουμε τα ρυθμιστικά εμπόδια, που μπορεί να γίνει πολύ γρήγορα, θα είναι μεγάλη μας χαρά να συμμετάσχει και η Ελλάδα στις κλινικές δοκιμές. Ας ελπίσουμε λοιπόν πως θα είναι αποτελεσματικό. Θα ανακουφιστούμε πραγματικά αν όντως βρεθεί ένα φάρμακο που μπορεί να θεραπεύσει την ασθένεια» δήλωσε ο κ. Μητσοτάκης.
«Το παρασκεύασμα είναι εισπνεόμενο -μία φορά την ημέρα για λίγα λεπτά, επί πέντε ημέρες» έχει δηλώσει ο καθηγητής Αρμπέρ. «Κατευθύνεται απευθείας στην καρδιά αυτή της επίδρασης – στους πνεύμονες – και έτσι, σε αντίθεση με άλλους τύπους, που συγκρατούν επιλεκτικά μια συγκεκριμένη κυτοκίνη ή λειτουργούν ευρέως αλλά προκαλούν πολλές σοβαρές παρενέργειες, το EXO-CD24 χορηγείται τοπικά, λειτουργεί ευρέως και χωρίς παρενέργειες».
Εντείνεται η πίεση της Δύσης στον Ζελένσκι να ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με τον Πούτιν πριν αναλάβει ο Τραμπ
Αμαλιάδα: Κλιμάκιο του Ανθρωποκτονιών βρίσκεται στον Πύργο - Στον θάνατο του Παναγιωτάκη επικεντρώνονται οι έρευνες
Απεργία 20 Νοεμβρίου: Πώς θα κινηθεί το Μετρό
Αγωνία για τον πρίγκιπα Ουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον: Κινδύνεψε η ζωή τους μετά από επίθεση μασκοφόρων διαρρηκτών στο κάστρο του Ουίνδσορ
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr