Παρέλαση 25 Μαρτίου: Απών ο Μακρόν λόγω καραντίνας στο Παρίσι
Το lockdown «κλειδώνει» τον Μακρόν στα Ηλύσια Πεδία🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ο Γάλλος Πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν και η σύζυγός του Μπριζίτ δεν θα παραβρεθούν στους εορτασμούς για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821 αφού από σήμερα το Παρίσι μπαίνει σε σκληρό lockdown.
Την απόφαση της κυβέρνησης για την νέα καραντίνα δημοσιοποίησε ο Γάλλος πρωθυπουργός Ζαν Καστέξ. «Νέα μαζικά μέτρα αναχαίτισης της επιδημίας θα εφαρμοστούν από τα μεσάνυχτα της Παρασκευής και για 4 εβδομάδες» σε 16 διαμερίσματα, μεταξύ αυτών στο Παρίσι και την ευρύτερη περιοχή του, δήλωσε ο πρωθυπουργός της χώρας Ζαν Καστέξ, την ώρα που η Γαλλία πλησιάζει το όριο των 100.000 νεκρών από την Covid και η «πρόοδος της επιδημίας επιταχύνεται».
Ετσι λοιπόν, ο Γάλλος πρόεδρος δεν θα δώσει το «παρών» στην στρατιωτική παρέλαση της Αθήνας για τα 200 χρόνια της ελληνικής επανάστασης ανήμερα της 25ης Μαρτίου.
Κόσμος παραμένει στο Σύνταγμα και φωνάζει για Δικαιοσύνη: Συνεχείς οι εντάσεις με εφόδους των ΜΑΤ
Ξανά σκηνές αστυνομικής βίας μετά το δεύτερο μαζικό συλλαλητήριο για τα Τέμπη - Αναίτια χρήση χημικών από ΜΑΤ
Σφοδρή κόντρα Κωνσταντοπούλου-Βορίδη στη Βουλή: «Είστε χουντικός» - «Θαυμάζετε τον Στάλιν»
Διάγγελμα Μακρόν: Η Γαλλία ανοιχτή στην επέκταση της πυρηνικής ομπρέλας σε χώρες της Ευρώπης
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr