Εκλογές ΚΙΝΑΛ – Λοβέρδος: «Μου λένε ότι θα οργανωθεί προσέλευση ΣΥΡΙΖΑίων για να μην βγω»
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά ┋

Στις εξελίξεις στα εσωκομματικά του Κινήματος Αλλαγής και τις εκλογές για τη νέα ηγεσία αναφέρθηκε ο υποψήφιος Ανδρέας Λοβέρδος, διαμηνύοντας πως θα παραμείνει στο κόμμα «όποιος και να επικρατήσει».
Λοβέρδος: «Μου λένε ότι θα οργανωθεί προσέλευση ΣΥΡΙΖΑίων για να μην βγω»
Ο ίδιος, μιλώντας στην ΕΡΤ, ισχυρίστηκε επικαλούμενος δικές του πληροφορίες πως «θα οργανωθεί προσέλευση θα οργανωθεί προσέλευση ΣΥΡΙΖΑίων» για να μην εκλεγεί πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής. «Μου λένε ότι θα οργανωθεί προσέλευση ΣΥΡΙΖΑίων για να μην βγω και απαντώ “ακόμα καλύτερο αφού αυτό σημαίνει μεγαλύτερη προσέλευση”», ανέφερε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε «και στην εσωκομματική μάχη του 2007 έρχονταν από άλλο κόμμα να μας επιλέξουν αρχηγό και τότε επίσης λέγαμε ότι αφού έρχονται στην κάλπη μας είναι στο χέρι μας να τους κερδίσουμε και για μετά».
Απαντώντας στις κατηγορίες ότι εάν εκλεγεί θα συμπλεύσει με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο κ. Λοβέρδος ανέφερε: «Μόνο ο κ. Τσίπρας λέει ότι θα συμπράξω με τον κ. Μητσοτάκη. Κανείς από τους 6 υποψήφιους δεν το έχουμε θέσει. Υπάρχει πρόταση για συνεργασία από τα αριστερά, από τον κ. Τσίπρα. Πρώτος του είπε όχι ο κ. Κουτσούμπας, μετά ο κ. Βαρουφάκης, αλλά εμείς δεν είμαστε διασώστες ούτε δεκανίκι».
Ο κ. Λοβέρδος ξεκαθάρισε ότι θα παραμείνει «όποιος και να επικρατήσει», υπενθυμίζοντας ότι σε προηγούμενες μάχες έμεινε δίπλα στην αείμνηστη Φώφη Γεννηματά αλλά και στον Ευάγγελο Βενιζέλο, ενώ διευκρινίζοντας ότι δεν υπάρχει πρόταση για συγκυβέρνηση «από τα δεξιά», σχολίασε ότι ο κ. Μητσοτάκης «θα την κάψει την απλή αναλογική».
Πιθανότερο είναι να υπάρξουν δύο γύροι της εσωκομματικής διαδικασίας, δηλαδή και την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου, είπε και υπενθύμισε: «Να ξέρει ο πολίτης ότι αν δεν έρθει στον πρώτο γύρο δεν μπορεί να έρθει τη δεύτερη Κυριακή. Εκείνος που έρχεται ως φίλος δεν θα παραμείνει καταγεγραμμένος καθώς η Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων απαγορεύει τη διατήρηση σχετικού αρχείου», διευκρίνισε. «Η 5η Δεκεμβρίου ημέρα πολιτικής συμμετοχής και όχι μάχης χαρακωμάτων»
Η διορία που δίνουν οι αγρότες στην κυβέρνηση - Γιατί αλλάζει ο σχεδιασμός με τον αποκλεισμό της Υψηλής Γέφυρας Χαλκίδας
Σύλλογος Πληγέντων Δυστυχήματος Τεμπών: Ανακοίνωση χωρίς Καρυστιανού - Απάντηση με αιχμές για την έρευνα του ΣΔΟΕ
Σπαρακτική επιστολή εκπαιδευτικού: «Ο εισαγγελέας σε έστειλε να περάσεις Χριστούγεννα στο νοσοκομείο - Είναι ντροπή»
Can Can: Τέλος στη συνεργασία με τον Στέφανο Παπαδόπουλο μετά τις εξελίξεις στην υπόθεση Μαζωνάκη
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



