Ηλιόπουλος: «Αν κάποιος βρίσκεται σε παράκρουση, αυτός είναι ο κ. Μητσοτάκης»
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Άμεση η απάντηση του εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, Νάσου Ηλιόπουλου στον κυβερνητικό εκπρόσωπο , σχολιάζοντας για το έκτακτο διάγγελμα του πρωθυπουργού για τον κορονοϊό και την απάντηση του Γιάννη Οικονόμου στη δήλωση του Αλέξη Τσίπρα, ότι «αυτός που βρίσκεται σε παράκρουση είναι ο κ. Μητσοτάκης».
«Ενημερώνουμε τον κ. Οικονόμου ότι αν κάποιος βρίσκεται σε παράκρουση, αυτός είναι ο κ. Μητσοτάκης που παρά τους 17.000 νεκρούς παριστάνει ότι κυβερνά μια άλλη χώρα και μιλά για covid free καλοκαίρι και για επιτυχία του εμβολιαστικού προγράμματος, ενώ καθημερινά έχουμε ρεκόρ κρουσμάτων και θανάτων και συμπολίτες μας να πεθαίνουν εκτός ΜΕΘ». Αυτό απαντάει με ανακοίνωσή του ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Νάσος Ηλιόπουλος στον κυβερνητικό εκπρόσωπο.
«Ως εδώ η κοροϊδία», σχολιάζει και καταλήγει:
«Η χώρα χρειάζεται πρωθυπουργό και κυβέρνηση με συναίσθηση της πραγματικότητας και με πολιτική βούληση να δράσει για να σταματήσει η τραγωδία. Και όχι διαγγέλματα - κοροϊδία να μας παραπλανούν ότι τάχα διανύουμε το "τελευταίο μίλι"».
Η Γαλλία βγαίνει μπροστά για την ειρήνη στην Ουκρανία: Οι πρωτοβουλίες Μακρόν για στρατιωτική αυτονομία στην Ευρώπη
«Χτύπημα για την τρομοκράτησή μας»: Τι καταγγέλλει η Μαρία Καρυστιανού μετά τον έλεγχο στα γραφεία του Συλλόγου Θυμάτων των Τεμπών
Από το Χαλιφάτο στο διαδίκτυο: Η «ψηφιακή γενιά των λύκων» και το νέο, τρομακτικό, πρόσωπο του ISIS
Οικογένεια Μπέκαμ: Unfollow στα social media – Νέα ένταση στις σχέσεις με τον Μπρούκλιν
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



