ΚΙΝΑΛ - Αλλαγή φρουράς σε Χαριλάου Τρικούπη: Η τελετή παράδοσης στον Νίκο Ανδρουλάκη
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋
Στη Χαριλάου Τρικούπη, στο ιστορικό κτήριο που στεγάζει επί δεκαετίες το ΠΑΣΟΚ, βρέθηκε ο Νίκος Ανδρουλάκης για την τελετή παράδοσης - παραλαβής, μετά τη μεγάλη εκλογική του νίκη στον β' γύρο των εκλογών στο ΚΙΝΑΛ.
Το νέο πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ υποδέχτηκαν στα κεντρικά γραφεία του κόμματος στη Χαριλάου Τρικούπη ο γενικός διευθυντής Νίκος Σαλαγιάννης, ο γραμματέας της ΚΠΕ Μανώλης Χριστοδουλάκης και ο διευθυντής του γραφείου της αείμνηστης Φώφης Γεννηματά, Μανώλης Όθωνας.
Νωρίτερα, ο Νίκος Ανδρουλάκης προχώρησε σε μια συμβολική κίνηση, καθώς πήγε το πρωί της Δευτέρας στο Α' Νεκροταφείο και άφησε ένα λουλούδι στον τάφο της Φώφης Γεννηματά.
Διαβάστε ακόμη
Οι αγρότες άνοιξαν τις σήραγγες των Τεμπών - Απέτισαν φόρο τιμής στο σημείο της τραγωδίας
Ιστορική συνάντηση Μητσοτάκη-Αμπάς στη Ραμάλα: «Σταθερά υπέρ της λύσης των δύο κρατών η Ελλάδα»
Σπαρακτική επιστολή εκπαιδευτικού: «Ο εισαγγελέας σε έστειλε να περάσεις Χριστούγεννα στο νοσοκομείο - Είναι ντροπή»
Σε αμόκ πελάτισσα γυμναστηρίου στις ΗΠΑ: Χτυπούσε και κυνηγούσε υπάλληλο που της έλεγε να κάνει ησυχία
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



