ΣΥΡΙΖΑ: Πρόταση για απευθείας εκλογή προέδρου από τη βάση κατέθεσε ο Αλέξης Τσίπρας
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Πρόταση για εκλογή του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ από την κομματική βάση κατέθεσε σύμφωνα με πληροφορίες ο Αλέξης Τσίπρας στο Πολιτικό Συμβούλιο του κόμματός του που συνεδριάζει αυτήν την ώρα για το νέο Καταστατικό.
Αυτό σημαίνει ότι στην εκλογή του νέου προέδρου θα μπορούν να πάρουν μέρος περίπου 60.000 μέλη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.
Συγκεκριμένα ο Αλέξης Τσίπρας πρότεινε να εκλέγονται από τα μέλη του κόμματος τόσο ο πρόεδρος όσο και η Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ ενώ κάτι τέτοιο μέχρι σήμερα γινόταν μέσω του Συνεδρίου.
Η κίνηση αυτή αναμένεται να διαφοροποιήσει συσχετισμούς εντός του κόμματος, αλλά και την όλη εκλογική διαδικασία, ενώ αναμένεται να δώσει ώθηση στην εγγραφή μελών, προκειμένου οι τελευταίοι να συμμετάσχουν στην εκλογική διαδικασία.
Οι αγρότες άνοιξαν τις σήραγγες των Τεμπών - Απέτισαν φόρο τιμής στο σημείο της τραγωδίας
Σύλλογος Πληγέντων Δυστυχήματος Τεμπών: Ανακοίνωση χωρίς Καρυστιανού - Απάντηση με αιχμές για την έρευνα του ΣΔΟΕ
Σπαρακτική επιστολή εκπαιδευτικού: «Ο εισαγγελέας σε έστειλε να περάσεις Χριστούγεννα στο νοσοκομείο - Είναι ντροπή»
Can Can: Τέλος στη συνεργασία με τον Στέφανο Παπαδόπουλο μετά τις εξελίξεις στην υπόθεση Μαζωνάκη
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



