Θανάσης Δημητρακόπουλος: Πέθανε ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Πέθανε ο πρώην βουλευτής και υπουργός του ΠΑΣΟΚ, Θανάσης Δημητρακόπουλος, σε ηλικία 86 ετών. Την είδηση του θανάτου του γνωστοποίησε ο πρόεδρος της Βουλής, Κωνσταντίνος Τασούλας.
Ο Κωνσταντίνος Τασούλας εξέφρασε τη θλίψη του για τον θάνατο του πρώην βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας του ΠΑΣΟΚ και πρώην υπουργού Θανάση Δημητρακόπουλου.
«Αποχαιρετούμε τον πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ και υπουργό Θανάση Δημητρακόπουλο. Γεννημένος στον Πλάτανο Ναυπακτίας, ήταν ένας από τους μακροβιότερους βουλευτές Αιτωλοακαρνανίας, από το 1981 μέχρι το 1996, ενώ διετέλεσε και υφυπουργός Προεδρίας της Κυβερνήσεως από τον Σεπτέμβριο του 1987 μέχρι τον Ιούνιο του 1988. Η συνέπεια και το ενδιαφέρον για το κοινό καλό τον χαρακτήριζαν καθ’ όλη τη διάρκεια της πορείας του. Στην οικογένεια και τους οικείους του απευθύνω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια» αναφέρει συγκεκριμένα στη σχετική του ανακοίνωση.
Σίνζο Άμπε: Ο δράστης τον πυροβόλησε από απόσταση λίγων μέτρων - Το χρονικό της άγριας επίθεσης
Κορονοϊός: 10.126 κρούσματα στην Αττική, 1.859 στη Θεσσαλονίκη – Η γεωγραφική κατανομή
Το νέο άνοιγμα Ζελένσκι στις ΗΠΑ για το Ουκρανικό και οι αιχμές για την Ευρώπη – Σκληρές διαπραγματεύσεις στο Μαϊάμι
Ανυποχώρητοι οι αγρότες : Τα σχέδια για τις γιορτές – Αποφασισμένοι για κλιμάκωση των κινητοποιήσεων
Αναφορές για πάνω από 500 διαγραμμένες σελίδες από τα αρχεία Έπσταϊν - Σφοδρή πολιτική σύγκρουση για τις νέες αποκαλύψεις
«Δε θέλω να με πλησιάσει ποτέ»: Ασφαλιστικά μέτρα κατά του Νίκου Παππά θα καταθέσει ο Νίκος Γιαννόπουλος
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



