Επικοινωνία Αχτσιόγλου με τον δήμαρχο Χαΐδαρίου: Ενημερώθηκε για τη φωτιά στο Δαφνί
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Με τον δήμαρχο Χαϊδαρίου, Βαγγέλη Ντηνιακό, επικοινώνησε η βουλευτής Δυτικού Τομέα Αθηνών και υποψήφια για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Έφη Αχτσιόγλου, προκειμένου να ενημερωθεί για τις δύο εστίες πυρκαγιάς που εκδηλώθηκαν μετά το μεσημέρι στην περιοχή του Δαφνίου και στο όρος Αιγάλεω.
Δείτε όλες τις εξελίξεις για τα πύρινα μέτωπα στη χώρα στο liveblog του ethnos.gr
Όπως αναφέρει σε ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Instagram, ο δήμαρχος την πληροφόρησε ότι η κατάσταση προς το παρόν είναι ελεγχόμενη και δυνάμεις της Πυροσβεστικής επιχειρούν στα σημεία.
«Παρακολουθούμε τις εξελίξεις, με την ελπίδα να μην δημιουργηθούν νέα μέτωπα και να υπάρξει έλεγχος και κατάσβεση των πυρκαγιών το συντομότερο δυνατό», αναφέρει η κ. Αχτσιόγλου.
Επιμένουν για «Χριστούγεννα στους δρόμους» οι αγρότες – Τα νέα μπλόκα και τα «ανοιχτά» διόδια
Eπικοινωνία Τραμπ-Στάρμερ για το Ουκρανικό: Τα «αγκάθια» των διαπραγματεύσεων στο Μαϊάμι
«Θα μπορούσαν να είχαν γλιτώσει πάνω από 1.000 θύματα»: Το FBI «έθαψε» καταγγελία του 1996 για κακοποίηση ανηλίκων στην υπόθεση Επστάιν
Τρομερός ΠΑΟΚ «πάτησε» τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα! 2-0 αντί 5-0 λόγω Κότσαρη!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



