Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Νέος πρόεδρος ο Στέφανος Κασσελάκης
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό
![ethnos.gr](http://cdn.ethnos.gr/imgHandler/875/b3f65451-91bd-468e-afce-fc8c9acfcc96.jpg)
Νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ εξελέγη ο Στέφανος Κασσελάκης με ποσοστό 56,68% και 54461 ψήφους έναντι 43,31% και 43139 ψήφους της Έφης Αχτσιόγλου.
Τα αποτελέσματα ανακοίνωσε πριν λίγο ο Πρόεδρος της ΚΕΦΕ, Γιάννης Δρόσος. Νωρίτερα, η Έφη Αχτσιόγλου τηλεφώνησε στον Στέφανο Κασσελάκη και τον συνεχάρη για τη νίκη του στον δεύτερο γύρο των εσωκομματικών εκλογών.
«Η μεγάλη συμμετοχή του κόσμου στις εκλογές έδειξε πως η κοινωνία κοιτάζει προς τον ΣΥΡΙΖΑ. Ήταν ένα ξεκάθαρο μήνυμα», είπε η Έφη Αχτσιόγλου στις πρώτες της δηλώσεις. «Θα δώσουμε δυναμικά το παρών στις μεγάλες κοινωνικές μάχες που έρχονται. Από αύριο ξεκινά ένας μεγάλος αγώνας. Η κοινωνία χρειάζεται μια δομική αντιπολίτευση. Ευχαριστώ όσους με εμπιστεύτηκαν, ήταν η μεγαλύτερη τιμή της ζωής μου. Ευχαριστώ τον Νάσο Ηλιόπουλο και τον Αλέξη Χαρίτση, μου απέδειξαν πως αυτή η μάχη είχε αξία», πρόσθεσε.
Σημειώνεται ότι ήδη ο Αλέξης Τσίπρας τηλεφώνησε στον Στέφανο Κασσελάκη προκειμένου να τον συγχαρεί για την εκλογή του στην προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ.
Ήδη στην Κουμουνδούρου έχουν φτάσει μια σειρά από στελέχη και των δύο πλευρών ενώ αμέσως μετά τις δηλώσεις της κ. Αχτσιόγλου, δήλωση θα κάνει και ο νικητής της βραδιάς Στέφανος Κασσελάκης
Σύνοδος στο Παρίσι: Ο ευρωπαϊκός διχασμός για τα στρατεύματα στην Ουκρανία και το «δεύτερο Αφγανιστάν» του Ζελένσκι
H στιγμή της συντριβής του αεροσκάφους με τους 80 επιβαίνοντες στο Τορόντο - Δείτε βίντεο
Σε ταραχώδες γεωπολιτικό τοπίο η κυβέρνηση: Πώς αποκωδικοποιούν τη στάση του Τραμπ και τι μέλλει γενέσθαι στα ελληνοτουρκικά
Σιδηρόδρομος: Χωρίς ολοκληρωμένα συστήματα ασφαλείας στο τμήμα που κατέστρεψε ο Daniel - Ακόμα δεν έχουν ξεκινήσει τα έργα οριστικής αποκατάστασης
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr