• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube Channel Follow us on FaceBook Follow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStore ΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
Συνετρίβη αεροσκάφος στην Άγκυρα - Νεκρός ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου της ΛιβύηςΕξαφάνιση 33χρονου γιατρού στην Κρήτη: Χαραμάδα ελπίδας δίνει νέα μαρτυρία - Το βίντεο που εξετάζεταιΜαρουσάκης: Χριστούγεννα με καταιγίδες και Πρωτοχρονιά με χιονοπτώσεις - Νέο κύμα κακοκαιρία από σήμερα το βράδυΙλίσια: Πώς έγινε το τρομακτικό ατύχημα στο ασανσέρ του σούπερ μάρκετ - Σε κρίσιμη κατάσταση ο συντηρητής
δημοφιλές τώρα: Συνετρίβη αεροσκάφος στην Άγκυρα - Νεκρός ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου της Λιβύης
Homepage ┋   Πολιτική   ┋   02.10.2023 06:00
Βούλα Κεχαγιά
Βούλα Κεχαγιά

Πολιτικό Ρεπορτάζ

Ενότητες στο άρθρο: 📌 Κόντρα με Ανδρουλάκη για το πρωτοσέλιδο του Documento

ΣΥΡΙΖΑ: Στον Βόλο ο Κασσελάκης μετά την πίεση σε Μητσοτάκη για τον Μπέο - Κόντρα Ανδρουλάκη για τις υποκλοπές

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά   ┋

επόμενο άρθρο  
Στέφανος Κασσελάκης/ Eurokinissi
Στέφανος Κασσελάκης/ Eurokinissi

Χωρίς να έχει πάρει ευθεία απάντηση από τον Κ. Μητσοτάκη παρά τις επίμονες ερωτήσεις του μέσω των social media για το εάν η ΝΔ και η κυβέρνηση στηρίζουν το δήμαρχο Βόλου ακόμη και μετά τη χειροδικία του εις βάρος πλημμυροπαθή πολίτη, ο Στέφανος Κασσελάκης μεταβαίνει σήμερα το πρωί στην πληγείσα περιοχή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πολιτική | 01.10.2023 14:48
Ο Κασσελάκης επανέρχεται στο θέμα Μπέου: «Η ανάρτηση του συνεργάτη του Μητσοτάκη που παριστάνει τον Μητσοτάκη είναι 1.926 λέξεις - Λείπει μία»

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ είχε ανακοινώσει ήδη από τις αρχές της εβδομάδας ότι επρόκειτο να επισκεφθεί την πόλη του Βόλου που βούλιαξε στις λάσπες για δεύτερη φορά μέσα σε δεκαπέντε ημέρες και σήμερα μία ημέρα πριν από το επίσημο ταξίδι του στην Κύπρο ξεκινάει περιοδεία σε Θεσσαλία και Στερεά Ελλάδα. Το πρόγραμμά του περιλαμβάνει επισκέψεις στη Νέα Ιωνία, στη συνοικία Παλαιού Λιμεναρχείου του Βόλου, στο Σωτήριο του δήμου Κιλελέρ, στη Γιάννουλη Λάρισας, στο δήμο Παλαμά και στα Φάρσαλα. Επί τη ευκαιρία της περιοδείας του θα δηλώσει την υποστήριξή του στον υποψήφιο δήμαρχο Βόλου Ν. Παπαπέτρου, ενώ κατά την επιστροφή θα σταματήσει στον Δομοκό όπου και θα έχει συνάντηση με τον υποψήφιο περιφερειάρχη που έχει την υποστήριξη του ΣΥΡΙΖΑ Απόστολο Γκλέτσο.

Κόντρα με Ανδρουλάκη για το πρωτοσέλιδο του Documento

Μέσα στο Σαββατοκύριακο πάντως καταγράφηκε η πρώτη μεγάλη κόντρα του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ υπό την ηγεσία του Στέφανου Κασσελάκη με το ΠΑΣΟΚ του Νίκου Ανδρουλάκη. Αφορμή στάθηκε το πρωτοσέλιδο του Documento σε σχέση με το σκάνδαλο των υποκλοπών με αναφορές στους λόγους για τους οποίους θα μπορούσε η κυβέρνηση Μητσοτάκη να παρακολουθεί τον κ. Ανδρουλάκη, ανάμεσα σε αυτούς και η Κίνα.

Η Χαριλάου Τρικούπη στην ανακοίνωσή της επιτέθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ χαρακτηρίζοντας την εν λόγω εφημερίδα “κεντρικό βραχίονα της μαύρης προπαγάνδας του ΣΥΡΙΖΑ” τονίζοντας ότι το πρωτοσέλιδο αποδεικνύει πως “οι κ.κ. Τσίπρας, Πολάκης, Παππάς και Βαξεβάνης μπορεί να βρήκαν “βιτρίνα” από την Αμερική για να συνεχίσουν να έχουν ρόλο στα πράγμα, όμως μπροστά στα αποτελέσματα της επιλογής τους επιστρατεύουν τις πρακτικές της λασπολογίας που ευτέλισαν τον ΣΥΡΙΖΑ. Σε ανακοίνωσή της η Κουμουνδούρου αφού θυμίζει πως από την πρώτη στιγμή που αποκαλύφθηκε το σκάνδαλο των υποκλοπών ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ στάθηκε στο πλευρό των θυμάτων “προεχόντως δε, του κ. Ανδρουλάκη” παρατηρεί πως στον αντίποδα το ΠΑΣΟΚ και ο πρόεδρός του συνεχίζουν τον μονομέτωπο αγώνα τους εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ αφήνοντας στο απυρόβλητο τον κ. Μητσοτάκη. Η αξιωματική αντιπολίτευση καταγγέλλει το ΠΑΣΟΚ για μικροπολιτικά παιχνίδια και προσθέτει πως αυτή η στάση “μόνο ως δώρο προς τον κ. Μητσοτάκη μπορεί να εκληφθεί λίγες μόλις ημέρες μετά την πρωτοφανή θεσμική εκτροπή στο Κοινοβούλιο με θύμα την ΑΔΑΕ και με προφανή στόχο τη συγκάλυψη του σκανδάλου των υποκλοπών”.

Στο μεταξύ  μέσω αρθρογραφίας ο πρώην υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς προαναγγέλλει τη διάθεση επαναπροσέγγισής του με τον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ. Όπως αναφέρει “με επίσημη επιστολή μας θα καλέσουμε και τώρα, για άλλη μια φορά, τον ΣΥΡΙΖΑ σε συνεργασία, όπως και άλλες δυνάμεις. Ελπίζουμε αυτή τη φορά να αποδείξει ο ΣΥΡΙΖΑ ότι διαθέτει στοιχειώδη πολιτική λογική. Εμάς τα εσωκομματικά του δεν μάς αφορούν. Παραμένουμε σταθερά υπέρ ενός ευρύτερου μετώπου εδώ και 12 χρόνια.

Διαβάστε ακόμη

Ουρές χιλιομέτρων στις εθνικές οδούς από τα αγροτικά μπλόκα και τις εκτροπές της ΕΛΑΣ - Ποιες λωρίδες δόθηκαν στην κυκλοφορία

Συνετρίβη αεροσκάφος στην Άγκυρα - Νεκρός ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου της Λιβύης

Μαρουσάκης: Χριστούγεννα με καταιγίδες και Πρωτοχρονιά με χιονοπτώσεις - Νέο κύμα κακοκαιρία από σήμερα το βράδυ

«Νεκροταφεία δορυφόρων»: Πώς η Σελήνη οδεύει να γίνει μια μεγάλη χωματερή διαστημικών απορριμμάτων

επόμενο άρθρο  
#TAGS
  • ειδήσεις τώρα
  • Στέφανος Κασσελάκης
  • Αχιλλέας Μπέος
  • ΠΑΣΟΚ
  • Κυριάκος Μητσοτάκης
  • υποκλοπές
  • Νίκος Ανδρουλάκης
  • Βόλος
  • ΣΥΡΙΖΑ
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr