Αιχμηρή ανάρτηση Τσακαλώτου για σχόλια Κασσελάκη: Τώρα μαθαίνουμε ότι πατριωτική Αριστερά δεν χρειάζεται αναδιανεμητική φορολογία για τη στήριξη του κοινωνικού κράτους
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Το «γάντι» σήκωσε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος μπροστά στα σχόλια του Στέφανου Κασσελάκη για το μαξιλάρι των 37 δισ. που άφησε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.
Ο πρώην υπουργός Οικονομικών σπεύδει να υπενθυμίσει στον Στέφανο Κασσελάκη με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι η «αναδιανεμητική φορολογία» αποτελεί προϋπόθεση «για την στήριξη του κοινωνικού κράτους».
«Αν ρωτούσαμε μερικούς ιστορικούς της Αριστεράς ποια στοιχεία συγκροτούν την όλη Αριστερά τα τελευταία 150 χρόνια, μπορεί να είχαμε κάποιες διαφορές στις απαντήσεις που θα παίρναμε. Σίγουρα όλοι θα μας έλεγαν για την αναδιανεμητική φορολογία, το κοινωνικό κράτος και τη στήριξη του εργατικού κινήματος», αναφέρει χαρακτηρίστηκα ο Ευκλείδης Τσακαλώτός.
«Τώρα μαθαίνω ότι η πατριωτική Αριστερά, χωρίς αναλύσεις που μπερδεύουν το κόσμο, δεν χρειάζεται αναδιανεμητική φορολογία για την στήριξη του κοινωνικού κράτους. Καλά θα πάει το "νέο"», συμπληρώνει.
Ο πρώην υπουργός Οικονομικών κλείνει, επισημαίνοντας πως «Ο ανταγωνισμός εικάζω δεν θα έμπαινε στις τοπ 100 προτεραιότητες της Αριστεράς».
Ο Ζελένσκι αποκάλυψε το ειρηνευτικό σχέδιο 20 σημείων για την Ουκρανία
Άστρο φωτεινό λάμπει γιορτινό | Δύο Τύποι Από Σπίτι (Ep.10)
Οι αγρότες έχουν ανοίξει τους δρόμους, η Τροχαία στέλνει τους οδηγούς από αλλού - Πώς διεξάγεται η έξοδος των εκδρομέων
Αναίσθητη και τραυματισμένη εντοπίστηκε 14χρονη που βγήκε για τα κάλαντα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



