Μία τρίτη υποψηφιότητα φαίνεται ότι προκύπτει για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, μετά τον ΣτέφανοΚασσελάκη και την ΌλγαΓεροβασίλη.
Σύμφωνα με πληροφορίες του ethnos.gr, σοβαρές σκέψεις για να κατέβει ως υποψήφιος πρόεδρος του κόμματος κάνει ο τομεάρχης Ψηφιακής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Καραμέρος.
«Χάσαμε μάχες αλλά οι πιο κρίσιμες που έχουμε μπροστά μας μπορούν να κερδηθούν»
Χθες, Πέμπτη, ο Γιώργος Καραμέρος σχολίασε με ανάρτησή του την παρέμβαση - «βόμβα» του Αλέξη Τσίπρα.
«Ο Αλέξης Τσίπρας στέλνει στιβαρό μήνυμα αλλαγής και αντεπίθεσης. Χάσαμε μάχες αλλά οι πιο κρίσιμες που έχουμε μπροστά μας μπορούν να κερδηθούν με σοβαρότητα & αξιοπιστία. Χωρίς ναρκισσισμούς & παλινωδίες. Η δύναμη να αντληθεί, η λύση να δοθεί... από το Λαό με το Λαό για το Λαό», έγραφε στο Χ.
Ο Αλέξης Τσίπρας στέλνει στιβαρό μήνυμα αλλαγής και αντεπίθεσης. Χάσαμε μάχες αλλά οι πιο κρίσιμες που έχουμε μπροστά μας μπορούν να κερδηθούν με σοβαρότητα & αξιοπιστία. Χωρίς ναρκισσισμούς & παλινωδίες. Η δύναμη να αντληθεί, η λύση να δοθεί... από το Λαό με το Λαό για το Λαό pic.twitter.com/q8nWWDJod6
Πριν τον κ. Καραμέρο είχε γίνει γνωστή η υποψηφιότητα της Όλγας Γεροβασίλη. Το βράδυ της Πέμπτης, ειδικότερα, υπήρξε ολονύχτια σύσκεψη ανάμεσα στους «στρατηγούς» του ΣΥΡΙΖΑ, δηλαδή ήταν παρόντες ο Αλέκος Φλαμπουράρης, ο Χρήστος Σπίρτζης, ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος, η Κατερίνα Νοτοπούλου, ο Κώστας Ζαχαριάδης. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Έφης Κουτσοκώστα για το OPEN, ήταν και ο Νίκος Παππάς -κάτι όμως που ο ίδιος δεν επιβεβαιώνει.
Η Όλγα Γεροβασίλη συνομιλεί τακτικά με τον Αλέξη Τσίπρα, ήδη από την περίοδο που ήταν εκείνος στην προεδρεία αλλά και μετά από την παραίτησή του. Πολύ κοντά στον κ. Τσίπρα είναι και ο Αλέκος Φλαμπουράρης, ο οποίος είναι στο πλευρό του εδώ και πολλά χρόνια.
Μένει, ωστόσο, να φανεί εάν όλοι όσοι βρέθηκαν στον «μυστικό δείπνο» της Πέμπτης θα στηρίξουν την ΌλγαΓεροβασίλη, καθώς μέχρι στιγμής δεν έχει «κλειδώσει» τίποτα.
Τα σχολιά σας δημοσιεύονται άμεσα με δική σας ευθύνη. Το ΕΘΝΟΣ θα παρεμβαίνει και τα προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται