Πλεύση Ελευθερίας: Αντιπολεμική-καλλιτεχνική δράση για την Επέτειο της Λήξης του Β/ Παγκοσμίου Πολέμου
Η ανακοίνωση του κόμματος🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Αντιπολεμική-καλλιτεχνική δράση με αφορμή την Επέτειο της Λήξης του Β/ Παγκοσμίου Πολέμου οργανώνει την Πέμπτη η Πλεύση Ελευθερίας στο Θέατρο Αλκμήνη.
Η ανακοίνωση του κόμματος
«Με μια συμβολική καλλιτεχνική δράση, ανήμερα της Επετείου της Λήξης του Β/Παγκοσμίου Πολέμου, η Ζωή Κωνσταντοπούλου και οι υποψήφιοι Ευρωβουλευτές της Πλεύσης Ελευθερίας εκπέμπουν μήνυμα Ειρήνης και Ανθρωπισμού αύριο Πέμπτη 9/5 4.30μμ, στο Θέατρο Αλκμήνη.
Στο φιλόξενο χώρο καλλιτεχνικού πλουραλισμού, με οικοδεσπότη τον Μανώλη Ιωνά, υποψήφιο Ευρωβουλευτή της Πλεύσης Ελευθερίας, θα πραγματοποιηθεί ειδική προβολή του Ντοκιμαντέρ "My People" μια συγκλονιστική αναδρομή στα δεινά του Β/ Παγκοσμίου Πολέμου και στο Ολοκαύτωμα των Ελλήνων Εβραίων, της επίσης υποψήφιας Ευρωβουλευτή Άννας Ρεζάν.
Στην προβολή θα είναι παρούσα η Επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας και πολλοί υποψήφιοι Ευρωβουλευτές, μεταξύ των οποίων η Αλεξάνδρα Σάντα, κόρη του Ήρωα Λάκη Σάντα, που στέλνουν μήνυμα Ειρήνης, Κατάπαυσης του Πυρός, προστασίας των Αμάχων.
Ώρα προσέλευσης: 4μμ
Ώρα προβολής: 4.30μμ
Τόπος: Θέατρο Αλκμήνη, Αλκμήνης 8- 12 Αθήνα Στάση Μετρό: Κεραμεικός»
Στόχος του Τραμπ μια εκεχειρία στην Ουκρανία μέχρι το Πάσχα - Οι κρίσιμες αποφάσεις
Θρίλερ με τον νεκρό άστεγο σε εστιατόριο: Βίντεο από τη στιγμή που υπάλληλοι τον αφήνουν στο πεζοδρόμιο
Η Γαλλία δίνει άλλα 2 δισ. ευρώ στην Ουκρανία: Οι δηλώσεις Μακρόν - Ζελένσκι στο Παρίσι
Η παγκόσμια ισότητα των φύλων θέλει 134 χρόνια για να επιτευχθεί: «Άλμα» 20 θέσεων για την Ελλάδα - Πού χωλαίνει ακόμα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr