ΣΥΡΙΖΑ: Η κυβέρνηση στρέφεται στις λύσεις μας για την ακρίβεια στην ενέργεια
Τι αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

«Η κυβέρνηση στρέφεται στις λύσεις του ΣΥΡΙΖΑ», αναφέρει σε ανακοίνωση της η Κουμουνδούρου, σχολιάζοντας πληροφορίες, σύμφωνα με τις οποίες η κυβέρνηση θα πάρει μέτρα για την ακρίβεια στην ενέργεια.
Στην ανακοίνωση του αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ: «Με καθυστέρηση 2,5 μηνών κι αφού οι πολίτες έχουν πλέον ΄γονατίσει' από την ακρίβεια στην ενέργεια, ο Κυριάκος Μητσοτάκης εμφανίζεται, σύμφωνα με τις πληροφορίες που διακινούνται στα ΜΜΕ, έτοιμος να λάβει επιτέλους μέτρα. Αναφέρουν μάλιστα πως στο Υπουργικό Συμβούλιο που θα συνεδριάσει αύριο το πρωί, ο κ. Μητσοτάκης θα παρουσιάσει σχέδιο για την φορολόγηση των υπερκερδών και επιβολή πλαφόν».
Ακολούθως υποστηρίζει ότι είναι «αυτά ακριβώς που πρότεινε ο ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ με την πρόταση νόμου για την ακρίβεια (που κατέθεσε την 1η Μαΐου), στην οποία περιλαμβανόταν η θέσπιση συγκεκριμένου μηχανισμού αποτροπής της αισχροκέρδειας στις αγορές ενέργειας, με επιβολή πλαφόν 5% στο κέρδος των εταιρειών και με δυνατότητα επιστροφής τυχόν υπερκερδών».
Κλείνοντας υπογραμμίζει: «Τότε η ΝΔ μας κατηγορούσε για 'λεφτόδεντρα' και άλλα τινά ασυνάρτητα. Πλέον στρέφεται στις λύσεις του ΣΥΡΙΖΑ. Δεν είναι μόνο υποκριτές και διαπλεκόμενοι. Είναι και επικίνδυνα ανίκανοι!».
Επιμένουν για «Χριστούγεννα στους δρόμους» οι αγρότες – Τα νέα μπλόκα και τα «ανοιχτά» διόδια
Eπικοινωνία Τραμπ-Στάρμερ για το Ουκρανικό: Τα «αγκάθια» των διαπραγματεύσεων στο Μαϊάμι
«Θα μπορούσαν να είχαν γλιτώσει πάνω από 1.000 θύματα»: Το FBI «έθαψε» καταγγελία του 1996 για κακοποίηση ανηλίκων στην υπόθεση Επστάιν
Τρομερός ΠΑΟΚ «πάτησε» τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα! 2-0 αντί 5-0 λόγω Κότσαρη!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



