Μουζάλας: Η συνάντηση Κουρουμπλή-Αμβρόσιου μας προσβάλλει όλους
«Δεν ξέρω πώς του ξέφυγε του κυρίου Κουρουμπλή» σχολίασε ο πρώην υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

«Απαράδεκτη» χαρακτήρισε τηη συνάντηση του Παναγιώτη Κουρουμπλή με τον Μητροπολίτη Αμβρόσιο, ο πρώην υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μουζάλας.
«Αυτή η συνάντηση είναι απαράδεκτη, είναι μία συνάντηση προσβολή προς τον δημοκρατικό κόσμο. Δεν ξέρω γιατί και πως του ξέφυγε του κ. Κουρουμπλή. Αυτή η συνάντηση προσβάλλει όλους μας, προσβάλλει και τον κ. Κουρουμπλή», δήλωσε στον Θέμα 104,6 o κ. Μουζάλας, ο οποίος είναι και αυτός υποψήφιος ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ.
Η θητεία μου στο Μεταναστευτικής Πολιτικής με οδήγησε στην Ευρωβουλή, δήλωσε ακόμα ο κύριος Μουζάλας για την απόφασή του να είναι υποψήφιος, ενώ τόνισε παράλληλα τον κίνδυνο ανόδου της ακροδεξιάς.
Διαβάστε ακόμη
Το νέο άνοιγμα Ζελένσκι στις ΗΠΑ για το Ουκρανικό και οι αιχμές για την Ευρώπη – Σκληρές διαπραγματεύσεις στο Μαϊάμι
Ανυποχώρητοι οι αγρότες: Τα σχέδια για τις γιορτές – Αποφασισμένοι για κλιμάκωση των κινητοποιήσεων
Αναφορές για πάνω από 500 διαγραμμένες σελίδες από τα αρχεία Έπσταϊν - Σφοδρή πολιτική σύγκρουση για τις νέες αποκαλύψεις
«Δε θέλω να με πλησιάσει ποτέ»: Ασφαλιστικά μέτρα κατά του Νίκου Παππά θα καταθέσει ο Νίκος Γιαννόπουλος
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



