Δημοσκόπηση GPO: Ισχνό προβάδισμα Καραμανλή για ΠτΔ - 9 κόμματα μπαίνουν στη Βουλή
Πόσοι θέλουν εκλογές μέσα στο 2025🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Σταθερή παραμένει η απόσταση Νέας Δημοκρατίας και ΠΑΣΟΚ στη μάχη για την πρωτιά, αφού νέα δημοσκόπηση (GPO) δίνει το κυβερνών κόμμα στο 30,3% στην εκτίμηση ψήφου, την ίδια ώρα που η αξιωματική αντιπολίτευση βρίσκεται στο 19,8%.

Πάντως, το στατιστικό εκείνο που παρουσιάζει περισσότερο ενδιαφέρον στη δημοσκόπηση για τα Παραπολιτικά FM, είναι αυτό της μάχης «σώμα με σώμα» μεταξύ Κώστα Καραμανλή και Κατερίνας Σακελλαροπούλου για Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Στην ερώτηση, «τι θα θέλατε να κάνει η κυβέρνηση σε σχέση με τις επόμενες εκλογές», το 68,4% ζητά να ολοκληρώσει κανονικά της θητεία της και να πάμε σε κάλπες το 2027, ενώ το 27% ζητά εκλογές μέσα στο 2025.
Διαβάστε ακόμη
«Έκαναν μπάζωμα α λα Τέμπη»: Καταγγελία κτηνοτρόφου για υγειονομική βόμβα μετά τη θανάτωση των ζώων του
Ο Τραμπ κλείνει το μάτι στους μελανοχίτωνες της Ευρώπης
Το παραμύθι των Χριστουγέννων – Κάποτε οι συγγραφείς, μάς αποκάλυπταν την ζοφερή πραγματικότητα, τώρα μόνο απατηλή λάμψη
Οι επιστήμονες προειδοποιούν για δυναμική μετάδοση της γρίπης κατά τις γιορτές - Έξαρση τις επόμενες ημέρες
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




