Τασούλας: «Χρειάζεται ένα πολιτικό πρόσωπο με μεγάλη αποδοχή», λένε κυβερνητικές πηγές
«Έχει αποδείξει ότι χειρίζεται δύσκολες καταστάσεις σε μια πολυκομματική Βουλή»🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Για ένα πρόσωπο με μεγάλη πολιτική εμπειρία που «χειρίζεται δύσκολες καταστάσεις σε μια πολυκομματική Βουλή», κάνουν λόγο κυβερνητικές πηγές, σχολιάζοντας την πρόταση του Κυριάκου Μητσοτάκη για τον Κωσταντίνο Τασούλα ως νέο Πρόεδρο της Δημοκρατίας.
«Κρίθηκε ότι σε αυτές τις κρίσιμες συγκυρίες χρειάζεται ένα πολιτικό πρόσωπο με μεγάλη αποδοχή και έχει αποδείξει ότι χειρίζεται δύσκολες καταστάσεις σε μια πολυκομματική Βουλή», τονίζουν για την πρόταση της ΝΔ.
Όπως προσθέτουν, «άλλα ήταν τα προτάγματα του 2025 και άλλα του 2020», ενώ τέλος αναφέρουν πως η κ. Σακελλαροπούλου ενημερώθηκε από τον πρωθυπουργό το απόγευμα της Τρίτης (14/1).
Διαβάστε ακόμη
Οι αγρότες άνοιξαν τις σήραγγες των Τεμπών - Απέτισαν φόρο τιμής στο σημείο της τραγωδίας
Σύλλογος Πληγέντων Δυστυχήματος Τεμπών: Ανακοίνωση χωρίς Καρυστιανού - Απάντηση με αιχμές για την έρευνα του ΣΔΟΕ
Σπαρακτική επιστολή εκπαιδευτικού: «Ο εισαγγελέας σε έστειλε να περάσεις Χριστούγεννα στο νοσοκομείο - Είναι ντροπή»
Can Can: Τέλος στη συνεργασία με τον Στέφανο Παπαδόπουλο μετά τις εξελίξεις στην υπόθεση Μαζωνάκη
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



