Δένδιας σε πρέσβη Γαλλίας: Όχι σε πώληση πυραύλων METEOR στην Τουρκία
Έντονη αντίδραση του υπουργού Άμυνας🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Την «έντονη αντίθεση της Ελλάδας στο ενδεχόμενο πώληση πυραύλων ΜΕΤΕΟR στην Τουρκία, από consortium στο οποίο συμμετέχει η Γαλλία» εξέφρασε στην πρέσβη της Γαλλίας Λοράνς Αουέρ, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας.
Με ανάρτησή στο ”Χ” ο κ. Δένδιας τόνισε ότι ένα τέτοιο ενδεχόμενο «δεν συνάδει με τις μέχρι τώρα άριστες στρατηγικές σχέσεις των δύο χωρών».
«Μετά τη σχετική ενημέρωση του πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη και του υπουργού Εξωτερικών, κ. Γεώργιου Γεραπετρίτη, συναντήθηκα σήμερα στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας με την πρέσβη της Γαλλίας, Laurence Auer» αναφέρει ο κ. Δένδιας.
«Ζήτησα», προσθέτει, «επίσημη ενημέρωση σχετικά με τις πληροφορίες για πώληση πυραύλων ΜΕΤΕΟR στην Τουρκία, από consortium στο οποίο συμμετέχει η Γαλλία».
Το νέο άνοιγμα Ζελένσκι στις ΗΠΑ για το Ουκρανικό και οι αιχμές για την Ευρώπη – Σκληρές διαπραγματεύσεις στο Μαϊάμι
Ανυποχώρητοι οι αγρότες: Τα σχέδια για τις γιορτές – Αποφασισμένοι για κλιμάκωση των κινητοποιήσεων
Αναφορές για πάνω από 500 διαγραμμένες σελίδες από τα αρχεία Έπσταϊν - Σφοδρή πολιτική σύγκρουση για τις νέες αποκαλύψεις
«Δε θέλω να με πλησιάσει ποτέ»: Ασφαλιστικά μέτρα κατά του Νίκου Παππά θα καταθέσει ο Νίκος Γιαννόπουλος
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



