Τέμπη: Στο Σύνταγμα και η Ζωή Κωνσταντοπούλου - «Ιστορική μέρα, όλη η Ελλάδα είναι εδώ»
«Σήμερα οι πολίτες παίρνουν τη ζωή τους στα χέρια τους», ανέφερε η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Στο Σύνταγμα, μεταξύ χιλιάδων πολιτών από όλη τη χώρα, βρίσκεται και η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου, με την ίδια να μιλά στην κάμερα του OPEN, που καλύπτει το μεγαλειώδες συλλαλητήριο στο κέντρο της Αθήνας.
Κωνσταντοπούλου: Ο κόσμος δεν είναι όχλος, είναι η πηγή κάθε εξουσίας
«Σήμερα είναι μια ιστορική μέρα. Οι πολίτες παίρνουν στα χέρια τους τη ζωή τους. Διεκδικούν και διεκδικούμε δικαιοσύνη, δικαίωση για τους 57 ανθρώπους που τους αφαίρεσαν τη ζωή στα Τέμπη, τη χώρα μας πίσω και η συμμετοχή του κόσμου είναι συγκινητική. Είναι απλός κόσμος παντού, είναι νέα παιδιά, αποφασισμένα.
Όλος ο κόσμος είναι εδώ, όλη η Ελλάδα είναι εδώ. Γι’ αυτό το μήνυμα είναι ηχηρό και ιστορικό. Αισθάνομαι πολύ μεγάλη συγκίνηση, γιατί η δημοκρατία είναι ακριβώς αυτό το πράγμα. Ο κόσμος δεν είναι όχλος, είναι η πηγή κάθε εξουσίας.
Αυτό καλά θα κάνουν να το καταλάβουν όσοι έχουν στρογγυλοκαθίσει σε καρέκλες εξουσίας, αυθαιρεσίας και ατιμωρησίας και προσπαθούν με νύχια και με δόντια να κρατηθούν στις καρέκλες αυτές. Ο κόσμος εδώ δε νοιάζεται για καρέκλες, νοιάζεται μόνο για δικαιοσύνη, για ανθρωπιά», ανέφερε η Ζωή Κωνσταντοπούλου.
Από τα μπλόκα τα… κάλαντα των αγροτών - Τι απαντά η κυβέρνηση μετά τις τελευταίες εξελίξεις
Ντόρα Γιαννακοπούλου: Μια ζωή σαν πρόβα νυφικού, γεμάτη έρωτες και βιβλία που αγαπήθηκαν από χιλιάδες αναγνώστες
Όταν ο Μουσολίνι υποχρεώθηκε να ομολογήσει: «Έχουν υψηλό φρόνημα αυτοί οι Έλληνες»…
Ο Λυκουρέντζος που έστειλε στην ώρα τους τις οφειλές, ο υστερικός Καιρίδης και οι «σοφοί» της Καρυστιανού
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




