Σ. Φάμελλος για παραίτηση Δοξιάδη: Επιβεβαιώνεται ότι ο ανασχηματισμός Μητσοτάκη δεν τον σώζει από την τελική πτώση
«Γιατί δεν είναι ο υφυπουργός του, αλλά ο ίδιος που προσβάλλει την κοινωνία με τις επιλογές του», τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

«Η παραίτηση – ρεκόρ Δοξιάδη πριν συμπληρωθούν δύο 24ωρα από την ορκωμοσία του, επιβεβαιώνει ότι ο ανασχηματισμός Μητσοτάκη δεν τον σώζει από τη φθορά και την τελική πτώση» αναφέρει σε δήλωσή του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτης Φάμελλος.
«Γιατί δεν είναι ο υφυπουργός του, αλλά ο ίδιος που προσβάλλει την κοινωνία με τις επιλογές του» προσθέτει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.
Επισημαίνει, δε, ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ ζήτησε από την πρώτη στιγμή την παραίτηση του κ. Δοξιάδη και επιμείναμε, καθώς αυτό επέβαλε η προστασία του δημοσίου συμφέροντος».
«Εμείς θα συνεχίσουμε και να αποκαλύπτουμε τις ανομίες τους και τις προκλητικές δηλώσεις τους αλλά και να δουλεύουμε για την προοδευτική κυβερνητική διέξοδο από τα αδιέξοδα Μητσοτάκη» καταλήγει ο κ. Φάμελλος.
Οργή για την τραγωδία στη Βόρεια Μακεδονία: Προσπαθούσαν να σβήσουν τη φωτιά με έναν πυροσβεστήρα - Νέο βίντεο-σοκ
Συνομιλία Τραμπ-Πούτιν την Τρίτη: Θα χωρίσουν την Ουκρανία μεταξύ τους; Τα «ανοίγματα» των ΗΠΑ και οι όροι της Ρωσίας
Σοκάρει η δεύτερη καταγγέλλουσα στη δίκη Φιλιππίδη: «Δεν καταλάβαινε το όχι - Τις ήθελε κλειδωμένες»
Το 30-40% των κέντρων διασκέδασης στην Ελλάδα δεν τηρεί τους κανόνες πυρασφάλειας
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr