Συνάντηση Μητσοτάκη με αγρότες στη Λάρισα: Αφορολόγητο πετρέλαιο στην αντλία από 1η Νοεμβρίου
Ο πρωθυπουργός συναντήθηκε με αντιπροσωπεία αγροτών πριν τα εγκαίνια της αυτόνομης μονάδας αποθήκευσης ενέργειας της Metlen Energy & Metals και του Ομίλου Καράτζη στις Νέες Καρυές Λάρισας🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκε με αντιπροσωπεία αγροτών πριν τα εγκαίνια της αυτόνομης μονάδας αποθήκευσης ενέργειας της Metlen Energy & Metals και του Ομίλου Καράτζη στις Νέες Καρυές Λάρισας.
H συνάντηση του πρωθυπουργού με τους αγρότες
«Ο διάλογος είναι διαρκής και ξεκινά νωρίς, έχουμε μια διεθνή κρίση που δεν ξέρουμε πόσο θα διαρκέσει. Είμαι εδώ να σας ακούσω και να δούμε πώς θα συνεχίσουμε», ανέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στους αγρότες οι οποίοι του έθεσαν, μεταξύ άλλων, τα θέματα του κόστους παραγωγής και του αφορολόγητου πετρελαίου και τα ζήτημα ΟΣΔΕ.

Για το πρώτο ζήτημα ο πρωθυπουργός ανέφερε πως στόχος είναι να ξεκινήσει από 1ης Νοεμβρίου στην αντλία, ενώ σχετικά με τα θέματα που αφορούν στον ΟΣΔΕ, σημείωσε πως είναι πρώτη προτεραιότητα.
Τι θα γίνει με τις ενεργειακές συμφωνίες στην Ελλάδα μετά την αποπομπή της Γκίλφοϊλ
Εικοσιτετράωρη απεργία στα ΚΤΕΛ στις 5 Νοεμβρίου - «Παγωμένοι» μισθοί από το 2009 και αδιέξοδο στις συλλογικές συμβάσεις
Το «βαθύ λαρύγγι» στην υπόθεση Κίμπερλι, οι δύο Ρουμάνοι υπουργοί με Έλληνα επιχειρηματία και τοο deal για τα Goody's
Ευρωπαϊκό Συμβούλιο: Το διπλό μήνυμα Μητσοτάκη και η δύσκολη συζήτηση για την ενεργειακή κρίση - Ποια άλλα θέματα είναι στο «μενού»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




