Θεσσαλονίκη: Πανό στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ για τα αρχαία στο Μετρό
O πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, εξαπέλυσε «πυρά» από τη Θεσσαλονίκη στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη σχετικά με την απόφαση απομάκρυνσης των αρχαίων και της επανατοποθέτησής τους, όταν το τελειώσει το έργο🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Πανό για το θέμα των Αρχαίων στο Σταθμό Βενιζέλου του Μετρό ανήρτησε ο ΣΥΡΙΖΑ στα κεντρικά γραφεία του στη Θεσσαλονίκη. «Και Μετρό και αρχαία η πολιτιστική κληρονομιά δεν παραδίδεται στους εργολάβους», γράφει το πανό στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, στην οδό Εγνατίας στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Πρόκειται για μια συμβολική κίνηση, μέσω της οποίας ο ΣΥΡΙΖΑ εκφράζει θέση υπέρ της ανάδειξης των ευρημάτων του σταθμού και όχι της απόσπασής τους.
Υπενθυμίζεται ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, εξαπέλυσε «πυρά» από τη Θεσσαλονίκη στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη σχετικά με την απόφαση απομάκρυνσης των αρχαίων και της επανατοποθέτησής τους, όταν το τελειώσει το έργο. «Θα έλεγε κανείς ότι πρόκειται για μία γκάφα για μια προχειρότητα από την πλευρά του πρωθυπουργού, ο οποίος ήρθε στη ΔΕΘ και έδωσε "πάσα" στον νέο εθνικό εργολάβο παραδεχόμενος καθυστερήσεις που δεν υπάρχουν», είπε μεταξύ άλλων ο Αλέξης Τσίπρας.
Δολοφονία 36χρονης στην Κρήτη: Η ψυχιατρική έκθεση για τον 33χρονο – Είχε προσπαθήσει να πατήσει και άλλη γυναίκα
Δολοφονία στην Καλαμάτα: «Είχαμε προσωπικές διαφορές» - Πώς ο 35χρονος κατακρεούργησε το θύμα
Πώς θα κάνουμε τελικά Χριστούγεννα; Το «καιρικό καρουζέλ» και οι «χιονοεκπλήξεις» - Οι τελευταίες προγνώσεις
Γιώργος Καραμίχος για Χρήστο Μάστορα: «Δεν έχω τέτοια στεγανά ότι κάποιος πρέπει να είναι ηθοποιός για να παίξει»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr