Βουλή: Ο Ευρυπίδης Στυλιανίδης πρόεδρος της Επιτροπής Αναθεώρησης του Συντάγματος
Η Επιτροπή Αναθεώρησης του Συντάγματος έχει προθεσμία έως τις 22 Οκτωβρίου 2019 προκειμένου να παραδώσει την έκθεσή της🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ο βουλευτής της ΝΔ Ευριπίδης Στυλιανίδης εξελέγη πρόεδρος της Επιτροπής Αναθεώρησης του Συντάγματος με 40 ψήφους και 2 λευκά, σύμφωνα με το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας που προηγήθηκε. Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Έφη Αχτσιόγλου εξελέγη αντιπρόεδρος της Επιτροπής με 34 ψήφους, 2 λευκά και 6 άκυρα. Ο Γιώργος Καμίνης εξελέγη γραμματέας της Επιτροπής με 40 ψήφους και 2 λευκά. Στη μυστική ψηφοφορία που προηγήθηκε έλαβαν μέρος 42 βουλευτές.
Η Επιτροπή Αναθεώρησης του Συντάγματος έχει προθεσμία έως τις 22 Οκτωβρίου 2019 προκειμένου να παραδώσει την έκθεσή της. Εάν χρειαστεί μικρή επιπλέον προθεσμία, θα υποβάλει σχετικό αίτημα προκειμένου να λάβει σχετική απόφαση η Ολομέλεια.
H Επιτροπή Αναθεώρησης του Συντάγματος θα επεξεργαστεί 49 διατάξεις, εκ των οποίων οι 10 αφορούν σε κατάργηση μεταβατικών διατάξεων, στην ουσία δηλαδή έχει να επεξεργαστεί 39 διατάξεις.
Ανατροπές, πισωγυρίσματα και λάθη στη διερεύνηση της τραγωδίας των Τεμπών - Η οργή των συγγενών και η αγωνία για το πόρισμα του ΕΜΠ
Αντίστροφη μέτρηση για τον ανασχηματισμό: Τα πρόσωπα των δύσκολων αποστολών, οι αμετακίνητοι και οι ασκήσεις ισορροπίας
Καταγγελία για ρατσιστικά σχόλια από καθηγητή της Νομικής στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο
Οι αλιείς εκπέμπουν SOS: Δεμένα στα λιμάνια τα αλιευτικά σκάφη εξαιτίας έλλειψης πληρωμάτων
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr