Στα χρώματα της Ισπανίας η Βουλή των Ελλήνων - Ως ένδειξη αλληλεγγύης
Εκτός από τη Βουλή η ισπανική σημαία υψώθηκε και στο υπουργείο Εξωτερικών🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋
![(Πηγή: Eurokinissi)](http://cdn.ethnos.gr/imgHandler/875/09ade5a3-bca0-4e71-8934-544262f7d681.jpg)
Με τα χρώματα του εθνικού συμβόλου της Ισπανίας, φωταγωγείται από το απόγευμα της Παρασκευής και για ένα τριήμερο, η Βουλή των Ελλήνων.
Η προβολή της ισπανικής σημαίας στο κτίριο του κοινοβουλίου πραγματοποιείται μετά από απόφαση του προέδρου της Βουλής Κωνσταντίνου Τασούλα ως ένδειξη συμπαράστασης προς τον ισπανικό λαό εξαιτίας της δοκιμασίας από την πανδημία του κορονοϊού.
![5068388.jpg 5068388.jpg](/sites/default/files/images/2020/04/5068388.jpg)
Νωρίτερα σήμερα έξω από το υπουργείο Εξωτερικών υψώθηκε η ισπανική σημαία παρουσία του υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Δένδια, του προέδρου της Βουλής των Ελλήνων, Κωνσταντίνου Τασούλα, του αναπληρωτή υπουργού Εξωτερικών, Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, και του πρέσβυ της Ισπανίας, Enrique Viguera.
Διαβάστε ακόμη
Η ΕΕ δεν θα μείνει αμέτοχη: Σχεδιάζει περιορισμούς... τύπου «Τραμπ» σε εισαγωγές τροφίμων
Το ethnos.gr στον Βοτανικό: Η πρόοδος των τελευταίων 10 μηνών, η αλλαγή στο κολυμβητήριο και ο ρεαλιστικός στόχος των εγκαινίων
Αγωνία για 21χρονο τουρίστα στα Χανιά: Χάθηκαν τα ίχνη του στο Φαράγγι της Σαμαριάς
Έρχεται το... «Δεν μου αρέσει» στο Instagram; Θα φαίνεται όταν το πατάμε σε αναρτήσεις;
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr