Στα χρώματα της Ισπανίας η Βουλή των Ελλήνων - Ως ένδειξη αλληλεγγύης
Εκτός από τη Βουλή η ισπανική σημαία υψώθηκε και στο υπουργείο Εξωτερικών🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Με τα χρώματα του εθνικού συμβόλου της Ισπανίας, φωταγωγείται από το απόγευμα της Παρασκευής και για ένα τριήμερο, η Βουλή των Ελλήνων.
Η προβολή της ισπανικής σημαίας στο κτίριο του κοινοβουλίου πραγματοποιείται μετά από απόφαση του προέδρου της Βουλής Κωνσταντίνου Τασούλα ως ένδειξη συμπαράστασης προς τον ισπανικό λαό εξαιτίας της δοκιμασίας από την πανδημία του κορονοϊού.

Νωρίτερα σήμερα έξω από το υπουργείο Εξωτερικών υψώθηκε η ισπανική σημαία παρουσία του υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Δένδια, του προέδρου της Βουλής των Ελλήνων, Κωνσταντίνου Τασούλα, του αναπληρωτή υπουργού Εξωτερικών, Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, και του πρέσβυ της Ισπανίας, Enrique Viguera.
Διαβάστε ακόμη
«Υπάρχει ένα νήπιο»: Η πιο ανατριχιαστική από τις χιλιάδες φωτογραφίες του Έπσταϊν και η καταγγελία του '96
«Χριστουγεννιάτικος κλοιός»: Διπλασιασμός περιπολιών και προσαγωγή «οποιουδήποτε κινείται ύποπτα» - Το σχέδιο της ΕΛΑΣ
Αγρότες: Χριστούγεννα στα μπλόκα με ανοιχτούς δρόμους - Ποιες ώρες ανοίγουν τα διόδια το Σαββατοκύριακο
«Καλησπέρα στον κανέναν»: Άδεια η αίθουσα στη συνέντευξη Τύπου του Σπανούλη
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



