Κόσμος|18.12.2018 14:31

Οι γυναίκες της Ιαπωνίας «τρελαίνονται» για το ημερολόγιο του Πούτιν

Newsroom

Σαν ζεστά ψωμάκια πουλάνε στην Ιαπωνία (!) τα ημερολόγια με πρωταγωνιστή τον Ρώσο πρόεδρο, Βλαντιμίρ Πούτιν, για το 2019 με φωτογραφίες από όμορφες στιγμές και «σκληρές» πόζες του το 2018. Οι πωλήσεις στην Ιαπωνία, σύμφωνα με την εταιρεία που έχει τα δικαιώματα διάθεσης του ημερολογίου στη χώρα, ξεπέρασαν κατά πολύ τις αντίστοιχες πωλήσεις ημερολογίων ντόπιων γνωστών προσωπικοτήτων όπως του ηθοποιού Κέι Τανάκα και του ολυμπιονίκη καλλιτεχνικού πατινάζ Γιαζούρου Χανίου.

Στο ημερολόγιο εμφανίζονται φωτογραφίες από διάφορα γεγονότα και δραστηριότητες στις οποίες ο πρόεδρος Πούτιν ήταν το κεντρικό πρόσωπο, όπως η βουτιά του σε παγωμένη λίμνη τα Θεοφάνια του 2018 και η προπόνηση του στο προσωπικό του γυμναστήριο.

Κυρίως γυναίκες

Σύμφωνα με διεθνή μέσα ενημέρωσης, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που το ημερολόγιο με φωτογραφίες του Βλαντιμίρ Πούτιν ξεπουλάει στη χώρα πριν από την Πρωτοχρονιά. Το ημερολόγιο του 2017 στο οποίο υπήρχε και μια φωτογραφία του Πούτιν να παίζει με ένα από τα κατοικίδια του, ένα κουτάβι Ακίτα (δώρο του περιφερειάρχη της Ακίτα της Βόρειας Ιαπωνίας για τη βοήθεια που παρείχε η Ρωσία μετά την καταστροφή της Φουκουσίμα), ενώ σε αυτό του 2016 ο Ρώσος πρόεδρος εμφανιζόταν να ψαρεύει σε ποτάμι χωρίς μπλούζα και να εξασκείται στο τζούντο.

Οι άνθρωποι της εταιρείας που έχει τα δικαιώματα και την αλυσίδα καταστημάτων Loft τονίζουν ότι οι αγοραστές είναι κυρίως γυναίκες οι οποίες ενθουσιάζονται από την ανδροπρέπεια του Βλαντιμίρ Πούτιν.

Βλαντίμιρ Πούτιν