Επίθεση στο Ρέντινγκ: Συνελήφθη ένας 25χρονος Λίβυος ως ύποπτος
Newsroom
Ένας 25χρονος Λίβυος ονόματι Καϊρι Σανταλάχ είναι ο άνδρας που συνελήφθη από την βρετανική Αστυνομία έπειτα από τις επιθέσεις με μαχαίρι το Σάββατο 20 Ιουνίου σε πάρκο της πόλης Ρέντινγκ, σύμφωνα με μια δυτική πηγή ασφαλείας. Η βρετανική Αστυνομία μέχρι στιγμής δεν έχει κατονομάσει τον συλληφθέντα, αλλά είπε ότι έχει συλλάβει έναν 25χρονο από το Ρέντινγκ ως ύποπτο για ανθρωποκτονίες. Η εφημερίδα Daily Telegraph επίσης κατονόμασε τον άνδρα ως Καϊρι Σανταλάχ.
Το μεσημέρι της Κυριακής 21 Ιουνίου, η Αστυνομία ανακοίνωσε πως πλέον το περιστατικό αντιμετωπίζεται ως «τρομοκρατία». Και γι' αυτό, πλέον, τις έρευνες έχει αναλάβει η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία. Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με τις μαρτυρίες, ένας άνδρας επιτέθηκε αδιακρίτως με μαχαίρι στο Φόρμπερι Γκάρντενς του Ρέντινγκ, που βρίσκεται 65 χιλιόμετρα δυτικά του Λονδίνου. Από την επίθεση, τρία άτομα έχασαν τη ζωή τους και ισάριθμα τραυματίστηκαν σοβαρά.
- Καταθέτει ξανά ο Ιμάμογλου: Στο μικροσκόπιο οι κατηγορίες για τρομοκρατία και οι 121 σελίδες όσων είπε στην πρώτη κατάθεση
- Οι μαζικές διαμαρτυρίες για τον Ιμάμογλου συνεχίζονται: Επιδρομές σε σπίτια φοιτητών σε Κωνσταντινούπολη και Άγκυρα
- «Τσουνάμι» παραιτήσεων οδηγών στην ΟΣΥ: Περισσότερα λεωφορεία, αλλά λιγότερα δρομολόγια - Το νέο παράδοξο
- Ακριβό το τραπέζι της 25ης Μαρτίου: Συμφέρει να μαγειρέψετε ή το ντελίβερι; Οι τιμές του μπακαλιάρου