Κόσμος|21.12.2018 13:50

Θες πορνό; Χρειάζεσαι ταυτότητα ή δίπλωμα οδήγησης

Newsroom

Θες πορνό; Δώσε αστυνομική ταυτότητα! Αλλάζουν όλα στις ταινίες ερωτικού περιεχομένου μέσω ίντερνετ, με τις χώρες να προσαρμόζονται σταδιακά στον νέο νόμο που προβλέπει πως όποιος θέλει να παρακολουθήσει ερωτικές ταινίες, θα πρέπει να αποδεικνύει πως είναι άνω των 18 ετών.

Η αρχή θα γίνει τον Απρίλιο στη Μεγάλη Βρετανία και στη συνέχεια αναμένεται να ακολουθήσουν και οι υπόλοιπες χώρες. Πώς θα αποδεικνύει κάποιος ότι είναι ενήλικας;  Στη Μεγάλη Βρετανία τουλάχιστον, είτε με μία φωτογραφία του διπλώματος οδήγησης, είτε μέσω μίας ειδικής κάρτας που θα είναι διαθέσιμη από την AVSecure σε 60.000 καταστήματα σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο.

Είναι προφανές ότι η αλλαγή στον σχετικό νόμο αλλάζει τα πάντα όσον αφορά στα προσωπικά δεδομένα του χρήστη που θέλει να δει ερωτικές ταινίες. Είναι άγνωστο πόσοι θα ήθελαν να βάλουν τα στοιχεία της ταυτότητάς τους ή κάποια άλλα προσωπικά δεδομένα στο διαδίκτυο για να δουν πορνο. Πολλές χώρες πάντως περιμένουν να δουν με ποιον τρόπο η Μεγάλη Βρετανία θα αντιμετωπίσει το θέμα και ανάλογα θα προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα.

ερωτικές ταινίεςPornhub