Κόσμος|04.11.2020 22:58

Εκλογές ΗΠΑ: Νομικό «πόλεμο» ετοιμάζει ο Ντόναλντ Τραμπ για την Πενσιλβάνια

Newsroom

Το θριλερ των εκλογών στις ΗΠΑ δεν θα έχει σύντομο τέλος αν κρίνει κανείς τις δηλώσεις του Ντόναλντ Τραμπ σχετικά με την αυθεντικότητα των εκλογικών αποτελέσματων, τα οποία εξ αρχής είχε αμφισβητήσει. Μάλιστα, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο Ντόναλντ Τραμπ ετοιμάζει νομική «επίθεση», ειδικά αναφορικά με την πολιτεία της Πενσιλβάνιας.

Σε συνέντευξη Τύπου που θα παραχωρήσει στη Φιλαδέλφεια ο Ντόναλντ Τραμπ, θα συμμετάσχουν αρκετά μέλη της οικογένειας και της ομάδας εκστρατείας του Τραμπ, αλλά το κεντρικό πρόσωπο αναμένεται να είναι ο δικηγόρος του Τραμπ, Ρούντι Τζουλιάνι, ο οποίος θα αναλύσει τις νομικές του κινήσεις σχετικά με τη «νοθεία» που θεωρεί ότι έχει γίνει, ειδικά στη συγκεκριμένη πολιτεία. 

Μάλιστα ο Τζουλιάνι έγραψε στο Twitter: «Καθ 'οδόν προς τη Φιλαδέλφεια με νομική ομάδα», προσθέτοντας «μαζική εξαπάτηση». Ο Τζουλιάνι έκανε πολλά tweet σχετικά με την ψηφοφορία στην Πενσιλβανία, υποστηρίζοντας ότι ο Τραμπ «ανεβαίνει περίπου 550.000» ψήφους με το 75% της μέχρι τώρα καταμέτρησης. «Δεν θα αφήσει τους πειρατές του Philly Democrat να τον κλέψουν!».

Ντόναλντ Τραμπεκλογές ΗΠΑΡούντι ΤζουλιάνιΠενσυλβάνια